Haberler

Keşan Milletvekilliği Aday Adaylığını Maden Ocağında Açıkladı

Milletvekilliği aday adaylığını maden ocağında açıkladı Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-ANADOLU Partisi'nden Edirne milletvekili aday adayı olan Özkan Özverim, iş güvenliği ve kazalarına dikkat çekmek amacıyla çizme giyip, baret takarak açıklamasını Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Küçükdoğanca Köyü'nde bulunan bir maden ocağında yaptı.

Milletvekilliği aday adaylığını maden ocağında açıkladı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-ANADOLU Partisi'nden Edirne milletvekili aday adayı olan Özkan Özverim, iş güvenliği ve kazalarına dikkat çekmek amacıyla çizme giyip, baret takarak açıklamasını Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Küçükdoğanca Köyü'nde bulunan bir maden ocağında yaptı.

Keşan'da özel bir hastanede kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olan evli bir çocuk babası 50 yaşındaki Özkan Özverim, iş güvenliği ve kazalarına dikkat çekmek amacıyla partisinin ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte çizme giyip, baret takarak ilçeye bağlı Küçükdoğanca Köyü'ndeki bir maden ocağının girişinde aday adaylığı açıklamasını gerçekleştirdi.

Özkan Özverim, geçmişte yaşanan maden kazalarında hayatını kaybeden maden emekçilerinin acılarının halen çok derin olduğunu belirterek, onları unutmamak adına açıklamasını maden ocağında yapmayı uygun gördüğünü ifade etti.

'UMUTSUZLUK ORTAMINI KIRACAĞIZ'

Ülkede siyasi bir çıkmazın yaşandığını kaydeden Özverim, 'İktidar ve muhalefetin karşıtlıktan, korkutmaktan, kamplaştırmaktan beslenen çarpık siyaset anlayışı hepimizi esir almış durumda. Halkımızda derin bir kaygı ve umutsuzluk hakim. 'Böyle gelmiş, böyle gider' anlayışı egemen hale geldi. Bundan daha da vahimi olmak üzere adalet mekanizmasının bütün kurumları ciddi bir sarsıntı ve aynı zamanda güven kaybı içerisinde. İnsanlar, tekrar ideolojiler üstü tanımlamaya ve davranış şekli geliştirmeye muhtaç durumda. 2014 yılında 'sessizlerin ve sesini duyuramayanların sesi olmak istiyoruz' sloganıyla Emine Ülker Tarhan başkanlığında Anadolu Partisi siyaset arenasına girdi. Umutsuzluk ortamını kırmak amacında olan Anadolu Partisi siyasete yeni bir soluk getirmiştir. Bu amaçla bende Emine Ülker Tarhan'ın yanında aktif siyasete girmeye karar verdim? dedi.

'SİYASET, GÜZEL BÜROLARDA, SÜSLÜ SALONLARDA YAPILMAZ'

Özkan Özverim, aday adaylığı açıklamasını bir maden ocağında yapmasının nedenini aktararak, şunları söyledi: 'Yakın geçmişte yaşadığımız maden facialarında kaybettiğimiz maden emekçilerini anmak, onların sorunlarının gündemden düşmesini engellemek başlıca hedefimiz. Ancak ben siyasetin güzel bürolarda, süslü salonlarda yapılması taraftarı değilim. Aktif yapıcı siyaset ayağınızda çizme, sırtınızda kaban, başınızda baretle yapılır. Temek düşüncem bu' Özverim, açıklamasının ardından madende çalışan işçilerle sohbet etti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title