Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Ferit Mevlüt Aslanoğlu'na Son Görev

Güncelleme:

CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun cenazesine katılan Kılıçdaroğlu, acısının büyük olduğunu belirterek, “Saygıdeğer bir parlamenterdi." dedi.

CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, acısının büyük olduğunu belirterek, "Saygıdeğer bir parlamenterdi. Parlamentonun en çalışkan milletvekillerinden birisiydi" dedi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Ataköy 5'inci Kısım'da bulunan Ömer Duruk Camii'nde kılınan cenaze namazı siyaset camiasını bir araya getirdi.

"ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

Çalışma arkadaşını son yolculuğunda yalnız bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi; Ferit Mevlüt Aslanoğlu, saygıdeğer bir parlamenterdi. Parlamentonun en çalışkan milletvekillerinden birisiydi. Gerek plan, bütçe komisyonunda gerek meclis genel kurulunda özveriyle çalışan bir arkadaşımızdı. Herkesin yardımına koşardı. Yüreği iyiliksever dolu olan bir insandı. Onu kaybetmekten büyük üzüntü, acı duyuyoruz. Ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Acımız çok büyük. Onu seviyorduk. O, dünyaya elveda dedi. İnşallah başka acılar yaşamamış oluruz" dedi.

"SİLİVRİ'DE İLK O ZİYARET ETTİ"

CHP Milletvekili Mustafa Balbay, büyük üzüntü yaşadığını belirterek, "Gerçek anlamda milletin vekiliydi. Meclisteki çalışmaları sırasında da her kim sesinin duyurmak isterse her şekilde ve her zeminde, her yöntemi kullanarak bunu gerçekleştirirdi. Silivri günlerinden de bizi ilk ziyaret eden milletvekiliydi. Kendisi için koltuksuz bakan desek yerindedir diye düşünüyorum" diye konuştu.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, kendisi gibi Malatyalı olan Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun uzlaşmacı bir siyasetçi olduğunu söyledi. Ağbaba, Malatya'nın önemli bir değeri kaybettiğini belirterek, ailesine başsağlığı diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ferit Mevlüt Aslanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Ömer Duruk Ataköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title