Haberler

Kayyum Ekibi ile Manşet Gerginliği -1

Koza-İpek Holding'e kayyum atanan yetkililer, sabah saatlerinde gazete çalışanlarıyla bir toplantı yaptı.

Koza- İpek Holding'e kayyum atanan yetkililer, sabah saatlerinde gazete çalışanlarıyla bir toplantı yaptı. Bugün Gazetesi'nin yayınlanmaya devam edeceğini söyleyen kayyum atananlardan Av. Hasan Ölçer ile çalışanlar arasında gazete manşeti nedeniyle gerginlik yaşandı.

Koza İpek Holding'e bağlı Kanaltürk binasında kayyum ekibi çalışmalarına devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren işe gelen çalışanlar kurum kartları kontrol edildikten sonra içeri alındı. Kanal binası önünde ise iki TOMA ile çok sayıda polis hazır bekliyor.

KAYYUM: MAHKEME KARARINA GASP DİYEMEZSİNİZ

Bugün gazetesinin manşetini rezalet olarak değerlendiren Hasan Ölçer'e bir çalışan, 'Gazete bizim namusumuz" diyerek tepki gösterdi. Ortam gerginleşirken Av. Hasan Ölçer, 'Çık dışarı iş akdin feshedildi" diyerek bir çalışanı işten kovdu. Daha sonra 'Kayyumla gasp" manşetini gösteren Hasan Ölçer, 'Bu düşüncede arkadaşımız varsa, biz çalışmak istemiyoruz. Mahkeme kararına gasp diyemezsiniz" dedi.

ARABASINI BULAMAYINCA TAKSİ İLE GİTTİ

Kanaltürk-Bugün binasından öğlen saatlerinde beraberindeki iki kişi ile birlikte çıkan Av. Hasan Ölçer, otomobilini bulamadı. Yanındakilerden bir kişi Ortaklar Caddesi'nde bir süre otomobili aradı. Bu sırada habercilerin görüşme talebini kabul etmeyen Hasan Ölçer, otomobili bulunamayınca taksiye binerek uzaklaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İpek Holding Koza Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title