Haberler

Kayseri Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Tiyatro sahnesinde sürpriz evlenme teklifiKayseri'de Ahmet Güney (21), birlikte tiyatro oyunu izlediği sevgilisi Nur Çıtak'a (18), gösterinin ardından sahneye çıkıp sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Tiyatro sahnesinde sürpriz evlenme teklifi

Kayseri'de Ahmet Güney (21), birlikte tiyatro oyunu izlediği sevgilisi Nur Çıtak'a (18), gösterinin ardından sahneye çıkıp sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Boya ve alçı işi yapan Ahmet Güney, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Diyetisyenlik 1'inci sınıfında okuyan sevgilisi Nur Çıtak ile ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi Tiyatro Topluluğu (DİFTT) tarafından düzenlenen '3'üncü Ulusal Erciyes Tiyatro Festivali'nde Çankaya Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahneye konulan 'Ahududu' oyununu izldi. Oyun sonrası sahneye çıkan Ahmet Güney, Özel ve mutlu günümü sizinle paylaşmak istedim. Nur'um benimle evlenir misin dedi. Sahneye çıkan Nur Çıtak'ın 'Evet ' cevabından sonra Ahmet Güney, cebinden çıkardığı yüzüğü sevgilisinin parmağına taktı. Genç çifti ilk tebrik eden de tiyatro oyuncuları oldu. Ahmet Güney, İkimizde Aksaraylıyız. Nur ile 2 senelik güzel bir birlikteliğimiz var. Teklifi burada yapmanın güzel olacağını düşündüm. Buradakilerin tanıklık etmesi güzel oldu. Arkadaşlarım çok yardımı oldu, onlara teşekkür ediyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Güney Kayseri Çıtak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title