Haberler

Kayseri Çocuk Sürücü, Akrabasını Ezdi

Çocuk sürücü, akrabasını ezdiKAYSERİ'de 15 yaşındaki Furkan Can D'nin kullandığı iddia edilen otomobil, yolda yürüyen 62 yaşındaki akrabası Mercan Derebaşı'na çarparak ölümüne neden oldu.

Çocuk sürücü, akrabasını ezdi

KAYSERİ'de 15 yaşındaki Furkan Can D'nin kullandığı iddia edilen otomobil, yolda yürüyen 62 yaşındaki akrabası Mercan Derebaşı'na çarparak ölümüne neden oldu.

Talas ilçesi Kepez Mahallesi'nde Furkan Can D., babasına ait 06 KB 2975 plakalı otomobile akrabası Serdar D'yi de alarak dolaşmak istedi. Bir süre mahallede gezen Furkan Can D, otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolda yaya olarak ilerleyen Mercan Derebaşı'na çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, bir evin bahçesine çarparak durabildi. Kazada, Mercan Derebaşı olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü çocuk ile otomobildeki Serdar D. ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine giren 112 Acil Servis ekipleri, Derebaşı'nın cansız bedenini ve yaralı çocukları, ambulansla Kayseri Eğitim ve Adaştırma Hastanesi'ne getirdi. Yaralı çocukların tedavisi tavma bölümünde yapılırken, talihsiz kadının cenazesi de otopsi yapılmak üzere morga konuldu. Ölen kadın ile çocukların akraba oldukları bildirildi. Yaralanan çocuklar ile ölen kadının yakınları, hastanede sinir krizi geçirdi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Furkan Can Kayseri Kepez Talas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title