Haberler

Kayıp Nehir İçin Akraba Evlerinde Arama

Güncelleme:

Van'da 9 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın bulunmasına yönelik yürütülen çalışmalarda, Aslan ailesinin ve akrabalarının evlerinde ipucu arandı.

Van'ın Gürpınar ilçesinin Kırkgeçit mahallesindeki evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki küçük Nehir'i arama çalışmaları gün boyu devam etti.

DEDESİNİN EVİNDE İPUCU ARADI

Mahallenin dağlık alanlarında çalışma yürüten arama kurtarma ekipleri, yaptıkları kontrollerde Nehir Aslan'a ait herhangi bir ize rastlamazken, İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Laboratuvarı ekipleri de Aslan ailesinin yaşadığı ev ile dedesi Metin Aslan'a ait evde ipucu aradı.

ÖZEL CİHAZLARLA ARIYORLAR

Beraberlerindeki "Çok dalga boylu ışık kaynağı" adlı cihazla her iki evde tarama yapan kriminal ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmada elde ettikleri bulguları incelemek üzere delil torbasına bıraktı.

Nehir'i arama çalışmaları Gürpınar'ın Kırkgeçit Mahallesi İskender Dağları bölgesinde de sürdürüldü. Ancak bazı bölgelere kar ve buzlanmadan dolayı araçlar giremeyince, bu bölgelere at sırtında çıktı.

BEYAZ OTOMOBİL İDDİASI DA ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan asker aramalar sırasında güvenliği elden bırakmıyor. Ekipler arazide arama çalışmaları yaparken, hakim tepelerde de özel eğitimli komandolar ve korucular güvenliği sağlıyor. Akşam saatlerine kadar süren aramalarda yine Nehir'in izine rastlanmadı.

Ayrıca istihbarat ekipleri Nehir'in beyaz bir otomobile kaçırıldığı iddiaları üzerine, araştırmalarını o yönde de derinleştiriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Metin Aslan Gürpınar Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

gonulMobil-ANDROID:

arkadas van insani yine tertemiz adilik yapanlar baska yerden gelenler isallah yanilmam

20
11
yanıtYanıtla
vanlı:

konyalı tüm vanı neden zan altında bırakıcak kelimeler sarf ediyosun ayıp yaa 4 yaşındaki mazlumu çocuğu alıkoyan insan olamazki.

25
0
yanıtYanıtla
su:

AYIP YAAA kürtlere bu düşmanlık niye. . .

17
4
yanıtYanıtla
su:

bu ne biçim saçma yazı tüm vanlıları neden kastediyosunuz ki ne alaka.

20
0
yanıtYanıtla
ALİ ÖZDEMİRMobil-ANDROID:

insallah bir an önce bulunur RABBIM'den ümit kesmeyelim insallah güzel haberler duyarız ALLAH ailesine sabırlar versin Aminnn

13
0
yanıtYanıtla
anonimMobil-ANDROID:

Van ve civarinda halkin pek bilmedigi organ mafyasi varmis, gecenlerde okumustum. Insaallah bir baska zengin ailenin hasta cocugunu iyilestirmek icin bu yavruyu harcamazlar... Ya Rabbi, Sen o kucuk yavruyu her turlu ser den koru! amin...

11
0
yanıtYanıtla
erhanMobil-ANDROID:

bu işte ailesinin payı çıkarsa şaşırmam

9
0
yanıtYanıtla
BAHAR:

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK MU BOŞ BOŞ KONUŞMALAR HERKESTE Bİ ÇOK BİLMİŞLİK MEVCUT

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title