Haberler

Kaybederek Kazandılar!

Güncelleme:

Dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve XL-S Medical desteği ile hedef kilolarına ulaşmakla kalmadılar, aynı zamanda marka yüzü olmaya hak kazandılar

Omega Pharma "XL-S Medical ile Kaybeden Kazanır Programı" sonuçlandı ve ürünün Türkiye marka yüzleri belirlendi

Omega Pharma çeşitli ülkelerde gerçekleştirdiği global iletişim kampanyası ile lokal yüzlerini belirliyor. Türkiye'de Şubat 2014'de başlayan program Mayıs 2014'de sonuçlandı. Programa yoğun başvuru sonrası yapılan ön elemede 16 marka yüzü adayı belirlendi. 12 hafta boyunca diyetisyenlerinin önerdiği beslenme programını uygulayıp, egzersiz uzmanı ve yasam koçu desteğiyle, dengeli beslenme ve düzenli egzersizin yanında XL-S Medical ile desteklenen programı en iyi şekilde uygulayarak hedef kilosuna ulaşan 5 aday firmanın marka yüzü olmaya hak kazandı.

Omega Pharma'nın zayıflama ürünü XL-S Medical için 2014 yazından itibaren Türkiye'de gerçekleştireceği iletişim kampanyalarında yer almak üzere seçtiği marka yüzlerini eczane çalışmaları, ürün broşürleri ve sosyal medyada görebileceksiniz.

XL-S ile Kaybeden Kazanır Programı Jüri Üyesi Diyetisyen Selahattin Dönmez adaylara yağ tutucu ürünlerin kilo verme sürecindeki yeri konusunda önemli bilgiler verdi, yarışma süresince adayları yakından takip etti.

Diyetisyen Selahattin Dönmez Dönmez şunları söyledi; "Araştırmalar sağlıklı kilo vermek üzerinde sadece kalorilerin değil, besinlerden gelen yağın da azaltılmasının önemli rol oynadığını görsteriyor. Beslenme uzmanı olarak günlük beslenmeyle gelen yağların azaltılmasının bir yolunun da yağ tutucu ürünler kullanmaktan geçtiğini söyleyebilirim. Yağ tutucu ürünleri tercih ederken, etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış, doğal, lif içeren ürünleri tavsiye edebilirim. Ana öğünlerden hemen sonra alacağınız yağ tutucu bağırsaklardan yağ emilimini azaltarak sağlıklı kilo verme konusunda yardımcı oluyor."

XL-S Medical Kaybeden Kazanır Programı ile gerçek başarı öyküleri yazıldı

Program adayların zayıflamasında büyük motivasyon sağladı

Seçilen marka yüzleri duygularını kısaca şu şekilde ifade etti:

Ayşe Banu Özer 12 kilo verdi.

-"En büyük motivasyonum hayalimdeki ölçülere ulaşmak , yarışma bitti ama benim mücadelem devam ediyor. Bu program bana iradenin önünde hiçbir şeyin duramayacağını öğretti."

Birgül Demirci 12 kilo verdi.

-"XL-S Medikal yağ tutucu kullandğım sürece kilo vermem hiç durmadı. Daha once de diyet deneyimlerim oldu ama belli bir kiloyu verdikten sonra durmuştu kilo vermem. Kilo vermek isteyenlere tavsiyem, asla pes etmesinler, mutlaka bir uzmandan yardım alsınlar."

Yeşim Arabacıoğlu 9 kilo verdi.

-"Bu süreçte 16 kişilik bir grubun içinde olmak beni çok motive etti. Kendimi daha özgür hissediyorum kendi zevkime gore ve daha rahat hissederek giyinebiliyorum. Bundan sonar hedefim kilomu korumak."

Yeşim Çantalı 9 kilo verdi.

-"Bu programla sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Sağlıklı beslenmek diyet yapmak anlamına gelmiyormuş, bir yaşam biçimiymiş. Başarılı olmanın sırıı sabırlı olmakta. Şimdiki hedefim sporu yaşam şekli haline getirmek."

Gülçin Gökçe 9 kilo verdi.

-"Öncelikle karar verin ve kendinize güvenin. Düzenli beslenme ve spor çok önemli, bunları devam ettirmelisiniz ki tekrar kilo endişesi yaşamayın."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selahattin Dönmez Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title