Haberler

Kayapınar Kadın Merkezinde Kadir Gecesi Programı

Diyarbakır’ın Kayapınar Belediyesine bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne Kadın Mesleki Eğitim Merkezinde (KMEM) Kadir Gecesi nedeniyle program düzenlendi.

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesine bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne Kadın Mesleki Eğitim Merkezinde (KMEM) Kadir Gecesi nedeniyle program düzenlendi.

Kadın Mesleki Eğitim Merkezinin, Kadir Gecesine özel düzenlediği etkinliğe, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Emine Kahraman ve kadınlar katıldı. Düzenlenen iftar programında, kadınların sorunlarını dinleyen Kahraman, böylesi müstesna bir günde kadınlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Kadir Gecesi münasebetiyle kadınlarla bir araya geldik. Burada olup kadınlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Kayapınar Belediyesi ve kadın birimi olarak, hep kadınlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kadir Gecesinin anlamı hasbihal edildi

Kadir Gecesine özel iftar programında Kuran Kursu hocalarınca, gecenin faziletleri, bu gecede yapılacak ibadetler sözlü eğitim havasında anlatıldı. Din hocalarının samimi sohbeti kadınlar tarafından ilgi ile dinlenirken, erbaneler eşliğinde söylenen ilahi ve kasideler sohbete renk kattı. Gelen konuklara çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunuldu.

Kadınlar bilgilendirildi

Etkinlikte ayrıca, Kayapınar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KMEM kadınların gücünü artırmak, insani meziyetlerini geliştirmek amacı ile ve çeşitli nedenlerle hiç okumayan veya istediği eğitim seviyesine ulaşamamış kadınlar için açılan kurslarla ile ilgili bilgiler verildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emine Kahraman Kadir Gecesi Diyarbakır Kayapınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title