Haberler

AK Partili belediye başkanı esnaf ziyaretinde saldırıya uğradı

Güncelleme:

Kastamonu'da AK Partili Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, hayırlı olsun ziyareti için gittiği yeni açılan kuaför salonunda saldırıya uğradı. Başkan Yaşar'ı darbeden F.Ş. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kastamonu'da Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, saldırıya uğradı. İlçede yeni açılan kuaför salonuna hayırlı olsun ziyareti için giden Yaşar, F.Ş. tarafından darbedildi.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Yaşar, Pınarbaşı Devlet Hastanesi'nden darp raporu aldı. F.Ş. polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaşar, kuaföre ziyarete gittiği sırada merdivenden inerken arkasından gelen F.Ş'nin sırtına tekme attığını söyledi.

"ARAMIZDA HERHANGİ BİR HUSUMET YOKTU"

Merdivenden yuvarlanarak yere düştüğünü belirten Yaşar, "Düştüğüm yerde çok sayıda demir vardı. Allah korudu diyorum. Vücudumun çeşitli bölgelerinde çizikler ve yaralanmalar var. Aramızda herhangi bir husumet yoktu, neden böyle bir saldırı gerçekleştirdiğini bilmiyorum. Şüpheliden şikayetçi oldum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Şenol Yaşar Pınarbaşı Kastamonu Kuaför Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

doğan öksüz:

Psikopat bizde çok. Ama ceza yok. Allah iyi insanların başına bela olasından korusun.

7
8
yanıtYanıtla
Yalçın Polat:

Bira ya da sigara zammına kızmıştır...

8
6
yanıtYanıtla
Ekko Dark:

„Neden böyle bir saldırı gerçekleştirdiğini bilmiyorum.” Acaba neden

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title