Haberler

Kartepe'den Mevsimsel Uyarı

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, soğumdan atılan soba küllerinin plastik çöp konteynırlarını yaktığını, bununda kamu zararına neden olduğunu açıkladı.

ÇÖP KONTEYNIRLARINA SICAK KÜL DÖKMEYELİM

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, yaptığı açıklamada, havaların soğumasıyla birlikte soba küllerinin soğutulmadan plastik çöp konteynırlarına atıldığını söyledi. Vatandaşların buna dikkat etmeleri gerektiğini belirten Şahin "Soğutulmamış soba külü veya yakıcı bir madde atmak suretiyle, bilerek veya bilmeyerek çöp konteynerlerinin yanmasına sebep olanlara Kabahatler Kanunu'na göre haklarında yasal işlem yapıp, cezai müeyyide uygulayacağız. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızın dikkatli ve özenli olmasını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

MİLLİ SERVET

Sözlerine devam eden Temizlik İşleri Müdürü Şahin "Çöp konteynerlerine, henüz tam olarak sönmemiş ve soğutulmamış soba külü veya sönmemiş sigara izmariti gibi yakıcı maddeler atılmamalı. Bu tür yakıcı maddeler, atıldığı çöp konteynerini içten içe ya da alev almak suretiyle kullanılmayacak şekilde tamamen yakmakta, bu da milli servet kaybına neden olmaktadır. Aynı zamanda yanan konteynerlerden çevreyi rahatsız edici bir koku yayılmakta, bununla da kalmayıp çevresindeki araçlar ve binalara sıçrayabilecek şekilde yangın tehlikesi oluşturmaktadır. Konteynerlere soba külü, sigara izmariti gibi yakıcı maddelerin atılmasının hem çöp toplama aracında, hem de boşaltma alanında yanma tehlikesi oluşturmaktadır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinan Şahin Kartepe Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title