Haberler

Karsu, Yeni Projesiyle İlk Kez Eskişehir'de Sahne Alacak!

Güncelleme:

Karsu, 2017'de başladığı Play My Strings turuna Türkiye'de devam ediyor ve 16 Şubat 2017'de Eskişehir'de müzikseverlerle buluşuyor…

Müziği ve anıları ile Karsu, sizi kendi uluslararası müzikal yaşamına konuk edecek. Etkileyici sesi, enerjisi, piyano ve yaylıların kombinasyonu, izleyenleri, uzun süre akıllarında kalacak bir müzikal ziyafete davet ediyor.

Live aan 't IJ (2010), Confession (2012) ve Colors (2015) albümleriyle Avrupa'da ve Türkiye'de büyük beğeni kazanan ve ekibiyle birlikte yaptığı turlarla, caz, blues, pop, funk ve Türk müziğini harmanladığı kendine özgü müziğini dünyaya taşıyan Karsu, bu kez müziğinin üzerine klasik bir ceket geçiriyor!

Karsu, 2016 yılında Hollanda'nın Grammy'si olarak kabul edilen Edison Caz Ödülü'nü kazandı. Henüz 26 yaşında olan genç sanatçı, kısa sürede yarattığı başarılı kariyerine yeni bir projeyle; Play My Strings adlı turuyla devam ediyor. Bu kez Karsu'nun güçlü sesi ve piyanosuna, yaylıların yüreğe dokunan melodileri eşlik ediyor. Karsu, Live aan 't IJ, Confession ve Colors albümlerindeki şarkıları bu tur için klasik bir kılığa büründürdü ve yaylılar için yeni aranjmanlar yazdı. Bu turda, aynı zamanda eskiden yazmış olduğu, fakat daha hiç söylememiş olduğu şarkıları ve yeni şarkılarını da söyleyecek...

Kendinizi kahkaha atan bu çok yönlü performansa Karsu'nun enerjisine bırakın!...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hollanda Türkiye Edison Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title