Haberler

Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Giden Rahibe Doğum Yaptı

Güncelleme:

Roma yakınlarında Rieti kentinde bir manastırda görevli rahibe, karın ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede doğum yaptı.

İtalya'nın başkenti Roma yakınındaki Rieti kentinde bir manastırda görevli rahibenin karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede doğum yapması ülkeyi karıştırdı.

HAMİLE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

El Salvador asıllı 32 yaşındaki adı açıklanmayan rahibe şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Rieti San Camillo deLellis Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede hamile olduğu belirlenen rahibe bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Hamile olduğunu bilmediğini iddia eden Rahibe oğluna, Rieti kentinin azizi olan ve Papa Francesco'ya da ismini veren San Francesco'nun adını verdiği açıklandı. Normal doğumla dünyaya gelen bebeğin 3.5 kilo ağırlığında olduğu ve bebeğin ilk ihtiyaçlarının hastanede doğum yapan diğer annelerin aralarında topladıkları parayla temin edildiği belirtildi.

"KİLİSEDEN AYRIL" TAVSİYESİ

Doğumun ardından Rieti Piskoposu Delio Lucarelli'nin sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, rahibeye, "Kilisedeki görevini bırakması tavsiyesinde bulunduğu" belirtildi.

"TÜM KENT BU HABERİ KONUŞUYOR"

Regina Pacis Kilisesi Rahibi Fabrizio Borrello ise, "Tüm kent bu haberi konuşuyor, uzun süre de konuşmaya devam edeceğe benziyor" diyerek, yaşlı kadınlara yönelik huzurevi olarak da hizmet veren manastırda görev yapan diğer rahibelerin de olayın etkisiyle sarsıldığını ifade etti. 

Rahip Borrello ayrıca, "Rahibenin oğluna annelik yapma kararı aldığını biliyorum. Papa bize insanlar hata yapsa da onurlarına yönelik saygısızlık yapılmaması gerektiğini öğretti" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

El Salvador İtalya Rieti Roma Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (9)

Murattkaramurat_2@hotmail.de:

Hz.isa inmistir Rahibe ye bir el atmistir, nede olsa sayilari btmiyor Hz, isa da kimin kim olugunu sasiritir.

3
18
yanıtYanıtla
İsa.!!!Tabak.a.a@hotmail.com:

Ah Be Anam Bir Meryem Kadar Olamadın. Yoksa Bu Kadar Sıkıntı Çekermiydik.!

1
14
yanıtYanıtla
gaffargaffar@gmail.com:

Lafın en doğrusu bu ama gel görki beğenmemişler disklikes baktımda. Buda doğaldır meleşirken tabuya dokunanı sevmezler :-)))

yanıt0
yanıt0
keşiş apo evlendi amadarkgirlmy95@hotmail.com:

eniklerine evlenmeyi yasaklayan imralı kıçpiskoposu 1.artinyan kendisi evlenmiştir

7
5
yanıtYanıtla
ismailebru.34@hotmail.com:

şehvet karşı konulmaz bir güçtür....

8
3
yanıtYanıtla
keşiş apo da yasakladıkysr119977@hotmail.com:

imralı kıçpiskoposu 1artinyan vaftiz ettiği eniklerine evlenmeyi yasakladı

7
3
yanıtYanıtla
RUH HASTASIsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Ben nerde boynu bükük bir rahibe görsem hor görmüyor derdini biliyorum ve derdine çare olmak istiyorum... hamile kalmazlar benim dert çözümümde rahat olsunlar :)

5
4
yanıtYanıtla
psv eindhovenad09@live.nl:

Herseyin normali bizim dinimizde. Imamlar veya hanim vaizlerin evlenmesi son derece normal. Sene de bir ay ramazan ayinda, o da sadece gündüzleri, dünya nimetlerine oruc tutuyoruz. Onun disinda, al helal nikahli karini, odanin bütün köselerini göster :))

7
1
yanıtYanıtla
hamdihamdi@gmail.com:

Hz. İsa gelecek diyorlardı geldi sonunda hadi hayırlı olsun, gerçi benim bir şüphem Recep emmi isa olabilir diyordum ama yanılmışım.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title