Haberler

Karataş Sındırgı'da Gönüllere Dokundu

Sohbetleri ile gönüllere taht kuran Prof. Dr. Mustafa Karataş Sındırgı' lılarla buluştu. Peygamber sevgisi salonu hınca hınç doldurdu.

Herkesin ekranlardan tanıdığı Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın sunumu ile Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansta alemlerin sevgilisi Gül Peygamber Hz. Muhammed (s.a.v)in hayatı anlatıldı. Koç Gıda katkılarıyla Sındırgı Belediyesi organizasyonunda düzenlenen " Her şey Onu Anmak ve Anlamak İçin" isimli konferans yoğun katılım ile gerçekleşti. Çevre il ve ilçelerden de birçok vatandaşın katıldığı konferansta ayakta kalanların yanı sıra salonun almadığı için kapı önünden konferansı dinleyenler de oldu. Peygamber sevgisi gönüllere doldu, gözlere yaş oldu.

Konferansa Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Cemil Atla, protokol üyeleri ve genç ,yaşlı, kadın, erkek demeden binlerce vatandaş katıldı. Salonun çoğunluğu ise kadınlardan oluştu. Kahve tadında sohbet kimi zaman yüzlerde tebessüm bıraktı, kimi zaman gönüllere dokunarak gözleri yaşarttı.

Binlerce vatandaş memnuniyetini dile getirerek, başkan Yavaş ve ekibine teşekkür etti.

Konferans sonrasında konuşan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş " İnsanın bu Dünya'da daha rahat ve huzurlu ve ahirette de daha huzurlu olabilmesi için insanlara dokunmak ve insanları eğitmek bu ülkenin en büyük ihtiyaçlarından birisidir. Bizlerde bu sebeple belediyelerin sadece alt yapı ve fiziki şartları iyileştirmek değil, gönüllere dokunmak anlamına gelen, manevi taraflarını büyütebilmek maksadıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz aracılığıyla güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. Halkımızı özellikle kış günlerinde ülkemizin önde gelen yazarlarıyla, düşünürleriyle bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda daha önceki yaptığımız çalışmalara istinaden ilçemizde bugün Prof. Dr. Mustafa Karataş hocamızı misafir ettik. Binlerce kişi Sındırgı sinema salonunda çıt sesi dahi olmadan onu dinledi. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) hayatımızın aslında her bir alanında etki edebilecek o güzel düsturlarını bizlere anlattılar. Biz büyük bir feyz aldık, inşallah halkımız da feyz almıştır. Biz ne kadar peygamberimizin hayatını anlar ve hayatımıza yaşam olarak aktarırsak bu memlekette güzel işler olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimizle halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. " dedi.

Ekranların sevilen yüzü ve mütevazı kişiliği ile Sındırgılıların da büyük beğenisini toplayan Prof. Dr. Mustafa Karataş" Bugün Sındırgı'daydık. Belediyemizin düzenlemiş olduğu konferansta El Emin Hz. Muhammed Mustafa (s.v.a.) yı halkımıza anlatmaya çalıştık. Onu anlamak ve anlatmak tabi kolay değil. Ama biz O'nun yolundayız sünnetine bağlıyız. Peygamberi seviyoruz, O'na aşık bir milletiz. Bu aşkı muhabbetide Sındırgı halkında gördüm. Rabbime hamd ediyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bu şirin güzel beldemize bolluk bereket diliyorum. Gerçekten doğal bir şehir. Suyuyla, kaplıcasıyla, doğal güzellikleri ile manzarasıyla, insanlarıyla çok şirin bir beldede bulunduğum için çok mutlu oldum. " dedi.

Karataş konferansa katılanları farz olan beş vakit namaza ve Peygamber sünnetlerine uymaya davet ederek, onlardan söz aldı. Günün sonunda vatandaşlar Prof. Dr. Mustafa Karataş ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Karataş Sındırgı Karataş Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title