Haberler

Karaman Vincin Çarptığı Yaya Üst Geçidi Otomobilin Üstüne Yıkıldı, O Anlar Güvenlik Kamerasına...

Vincin çarptığı yaya üst geçidi otomobilin üstüne yıkıldı, o anlar güvenlik kamerasına kaydedildiKARAMAN'da geçen pazar günü vincin çarptığı yaya üst geçidinin beton blok bölümünün otomobilin üstüne düşmesi sonucu sürücünün yaralandığı olay anı güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Vincin çarptığı yaya üst geçidi otomobilin üstüne yıkıldı, o anlar güvenlik kamerasına kaydedildi

KARAMAN'da geçen pazar günü vincin çarptığı yaya üst geçidinin beton blok bölümünün otomobilin üstüne düşmesi sonucu sürücünün yaralandığı olay anı güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Kaza, geçen pazar günü saat 13.45 sıralarında Abbas Mahallesi Mut Caddesi'nde meydana geldi. Ali Akman yönetimindeki 25 ND 218 plakalı vinç, altından geçtiği yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki 19 Mayıs Yaya Üst Geçidi'ne çarptı. Çarpmanın şiddetiyle üst geçidin beton blokları o sırada vincin arkasından gelen Hakan Güngör yönetimindeki 07 ACV 46 plakalı otomobilin üstüne düştü. Yaralanan sürücü Güngör, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cadde bir süre ulaşıma kapatılırken hafif yaralı Güngör, yapılan ilk tedavisinin ardından da taburcu oldu. Vinç sürücüsü Ali Akman da alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Kaza anını gören iş yeri sahibi Hasan Uçar, "Bir sarı renkli bir vinç geçti ve köprüye takıldı. Bunun üzerine köprünün beton bloğu çoktu. O sırada başka bir araç geçiyordu ve beton blok otomobilin üstüne düştü. Sürücü hafif yaralıydı ve sürücüyü bizler çıkardık. Yaya üst geçidi de fazla kullanılmıyordu." dedi.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Güngör Ali Akman Karaman Mut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title