Haberler

Karabalık mahalle Sakinleriyle

Güncelleme:

Karabalık İstasyon Mahallesi sakinleri ile sohbet etti.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve ekibi İstasyon Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Eski Muhtar Yusuf Sağlık'ın kahvesinde gerçekleşen sohbet toplantısına bölge halkı ve esnaflar büyük ilgi gösterdi.

Kartepe İstasyon Mahallesi Muhtarı Şerif Tezcan'ın talebi doğrultusunda mahalle sakinleri ile pazar sabahı kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, meclis üyeleri Osman Orhan, Tacettin Akyol ve Ramazan Tanrıverdi, Zabıta Müdürü Selman Çelik, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri ve mahalle temsilcileri ile vatandaşla sohbet etti.

Mahalle muhtarı Şerif Tezcan, yağmur suyu birikintileri, kanalizasyon tıkanıkları gibi alt yapı sorunları yanında, Leyla Atakan Caddesi başta olmak üzere mahallenin ana arter yollarında yaşanan trafik yoğunluğundan duyulan rahatsızlığı dile getirdi. İstasyon Mahallesi'nde okul için ayrılan arsanın değerlendirilmesi konusunda ki beklentilerini de dile getiren Muhtar Tezcan'ın ardından mahalle sakinleri de taleplerini aktarma imkanı buldular.

İstasyon Mahallesi sakinlerinin sorularını tek tek yanıtlayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Mahallemiz aldığı hizmetler nedeniyle çok güzel bir duruma büründü. Yürüyüş yolu ile değer kazanan mahallede alt ve üst yapı düzenlemeleri kapsamında Leyla Atakan Caddesi şık bir görüntüye büründü. Enerji hatlarının yer altına alınması yanında kaldırımlar ve asfalt yolu ile caddenin bu duruma getirilmesinde katkı ve emeği olan büyüklerimize teşekkür ederim" dedi.

Daha önceki toplantıda verdiği sözlerin yüzde 90'ını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Karabalık bugün iletilen sıkıntıların çözümü konusunda ilgili kurumlarla bölge halkı adına ikili görüşmelerde bulunarak çözüm üretilmesi konusunda takipçi olacağını da ifade etti. Alt yapı ile ilgili taleplerin nedeninin bölgenin deniz seviyesine yakın olmasından kaynaklandığını da hatırlatan Başkan Karabalık, "Bu yıl bütün cadde ve sokakların eksikliklerini gidereceğiz. Sezonu açtık ve çalışmaları Park Camii bölgesinden başlattık ve devam ediyor. Tamiratla kullanıma elverişli hale gelemeyecek 17 cadde ve sokak var. Buraların tamamının parkelerini yenileyeceğiz. Sizlerce ihtiyaç duyulan yerleri de inceleterek gereken çalışmayı yaptıracağım" dedi.

Okul yeri ile ilgili gelişmeleri de anlatan Başkan Karabalık, çözüm noktasında yeni okulun yanında derslik yaptırılacağını açıkladı. Kartepe'nin sahip olduğu değerlerle dünya markası olmakta olduğunu belirten Başkan Karabalık, ilçenin yeni yatırımları hakkında bilgi aktarımında da bulunduğu sohbet içilen çaylar eşliğinde son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Tanrıverdi Şükrü Karabalık Osman Orhan Kartepe Güncel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title