Haberler

Kaplan Dövmeli Gasp Sanığına 10 Yıl Hapis

Güncelleme:

Adana'da bir öğretmenin cep telefonu ile 130 TL parasını bıçak tehdidiyle gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Adana'da bir öğretmenin cep telefonu ile 130 TL parasını bıçak tehdidiyle gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

17 Eylül 2011'de meydana gelen olayda, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta yürüyüş yapan edebiyat öğretmeni Hüseyin Yurdakul'un (29) yolunu kesen Murat Taş (32), bıçak çekip cep telefonu ve 130 TL parasını alarak kaçtı. Gasp olayının ardından polise başvuran Hüseyin Yurdakul, şüphelinin eşkalini verip kolsuz tişört giydiğini ve sol kolunda 'kaplan' dövmesi olduğunu söyledi.

Gasp Bürosu ekipleri, dövmecilerden, Adana'da 50 kişiye 'kaplan' dövmesi yapıldığı bilgisini alınca bu kişileri bulup tek tek emniyet müdürlüğüne çağırarak Yurdakul'a teşhis yaptırdı. Yurdakul, içlerinden Murat Taş'ın gasp yapan kişi olduğunu söyledi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından tutuklanan Murat Taş hakkında 'silahla yağma' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Taş, suçlamayı kabul etmedi. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu ve herhangi bir işte çalışmadığını belirten Taş, "Sürekli olay yerine yakın yerlere takılırım. Uyuşturuculardan ne bulursam, onu kullanırım. Müştekinin beni neden teşhis ettiğini bilmiyorum. Ben kendisini tanımam. Bıçak çekerek parasını almadım" dedi.

Duruşma salonunda da sanığı teşhis eden Yurdakul ise "Zararımı gidermedi, ama küçük çocuğu olduğunu öğrendim. Şikayetimden vazgeçiyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanık Taş'ı "nitelikli yağma" suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı, duruşmalardaki iyi halinden dolayı bu ceza 10 yıla indirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yurdakul Seyhan Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title