Haberler

Kapıkule'den Türkiye'ye giren TIR'da Cessna tipi uçak bulundu

Güncelleme:

Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapan bir TIR'da yapılan arama sonucunda montajlanmamış halde 1964 model Cessna F172 uçağı bulundu. TIR'ın Sırbistan uyruklu sürücüsü gözaltına alındı.

Bulgaristan'dan gelerek Kapıkule Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye giriş yapan bir TIR'da yapılan aramada "Cessna" tipi uçak ele geçirildi. Uçağın montaja hazır bir halde olduğu dikkat çekerken TIR'ın Sırbistan uyruklu sürücüsü gözaltına alındı.

TIR DORSESİNDEN UÇAK ÇIKTI: SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapan TIR'da Kapıkule Sınır Kapısı görevlilerinin yaptığı arama sırasında dorse içerisinde kanatları montajlanmamış halde 1964 model Cessna F172 uçak bulundu. Sırbistan uyruklu olduğu öğrenilen tır sürücüsü Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Bulgaristan Sırbistan Türkiye Cessna Uyuşturucu Kaçakçılık Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Solomon Kane:

bir kaçak uçarğımız eksikti o da oldu acaba yerli uçak mı denilecekti biz ürettik falan

55
79
yanıtYanıtla
Hsn:

Sizin gibilerin yerine Yerli ve milli vatandaş üretsek daha güzel olurdu

yanıt73
yanıt36
Goethegitme:

Siğe

yanıt5
yanıt4
Hayri :

Çocuğa oyuncak diye almıştır

30
1
yanıtYanıtla
A B:

Nasıl iş anlamadım Bulgar sadece paramı yakalıyor yoksa Rüşvet mi yedirdi de görmezden gelindi

24
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

imkanim olsa bende bulgaristandan ülkemize sokulan belli boy ve kilo agirligindaki plaka mecburiyeti olmayan karavan iddialarini sormak isterdim cikista pasaporta karavani vardir damgasi vuruluyor dönüste avrupadan toplanmis bulgarda bekletilen 2. el karavan takilip dönülüyor diye bu sökterde calisanlarin iddiasi var yalan dogru bilemem ancak arastirilmasi gereken bir konu oldugunu düsünüyorum cünki almanya ve hollandada gercekten ucuz eski karavan toplayan bulgar vatandaslari var.

15
2
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Çüş

12
2
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Türkiye'de bir uçağın SHGM den uçuş izni alabilmesi için uçarak gelme şartı var bunu kim getirdi ise işi bilmiyor ona bir güzel kakalamışlar bu uçağı .. ))

6
1
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

]]]]]]

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title