Haberler

Kapatılan Dep'in Eski Milletvekili Orhan Doğan Mezarı Başında Anıldı

Ağrı'da Bir Festival Sırasında de Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden, Kapatılan Dep'in Eski Milletvekili Orhan Doğan Ölümünün Birinci Yıldönümünde Şırnak'ın Cizre İlçesindeki Mezarı Başında Anıldı.

Ağrı'da bir festival sırasında de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, kapatılan DEP'in eski Milletvekili Orhan Doğan ölümünün birinci yıldönümünde Şırnak'ın Cizre ilçesindeki mezarı başında anıldı.

DEP'in eski Milletvekili Orhan Doğan Cizre Asri Mezarlığı'nda binlerce kişinin katıldığı bir törenle mezarı başında anıldı. Doğan'ın mezarını ziyaret eden kalabalık grup beraberinde getirdikleri gül ve karanfilleri mezara bıraktı.

Duaların okunmasının ardından DEP'in eski Milletvekillerinden Selim Sadak kısa bir konuşma yaptıktan sonra grup sessizce dağıldı. Cizre'deki anma programına DEP eski Milletvekilleri Leyla Zana, Hatip Dicle, Selim Sadak, DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Doğan'ın ailesi ve yakınları katıldı.

(AY-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title