Haberler

Kan Davasında Karar Müebbet Çıktı

Diyarbakır'da, 'kan gütmek suretiyle adam öldürmek' suçundan hakkında müebbet hapis kararı ile aranan 74 yaşındaki zanlı, Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar beldesinde jandarma tarafından yakalandı.M.A.K.(74), 2006 yılında Diyarbakır'da...

Diyarbakır'da, 'kan gütmek suretiyle adam öldürmek' suçundan hakkında müebbet hapis kararı ile aranan 74 yaşındaki zanlı, Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar beldesinde jandarma tarafından yakalandı. M.A.K. (74), 2006 yılında Diyarbakır'da aralarında kan davası bulunan bir kişiyi silahla vurarak öldürdü. Olay tarihinde yakalanarak tutuklanan ve bir süre cezaevinde yatan M.A.K. daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Diyarbakır 2.Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçen aylarda karar duruşması görüldü. M.A.K., mahkemece 'kan gütmek suretiyle adam öldürmek' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemeye katılmayan zanlı hakkında yakalama kararı çıkarken, teknik takip sonucu M.A.K'nın Alanya'nın Mahmutlar beldesinde bir akrabasının yanında olduğu tespit edildi.

Gece saatlerinde eve baskın düzenleyen jandarma ekipleri, M.A.K'yı yakaladı. M.A.K., Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından tutuklanarak Alanya Cezaevine konuldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Mahmutlar Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title