Haberler

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Atama

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Dışişleri Bakanlığı İkili Siyasi İşler Genel Müdürlüğüne, Büyükelçi, Genel Müdür V.  Hayri Hayret Yalav atandı.

Çankırı İl Millî Eğitim Müdürlüğüne,  Yaşar Petek getirildi. Millî Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine Leyla Küçük atandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcılığına, Hatay Bayındırlık ve İskan Müdürü Hayrettin Yılmaz getirildi. Hatay Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Ersin Taşlıalan atandı. Tapu ve Kadastro Erzurum Bölge Müdürlüğüne,  İlhan Özlü, Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne Cevdet Kılıç, Elazığ Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne Tamer Taşkıran, Aksaray Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Nevzat Kip, İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Trabzon Bayındırlık ve İskan Müdürü Erkan Ömeroğlu, Trabzon Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Ardahan Bayındırlık ve İskan Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Ardahan Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne,  Afyonkarahisar Bayındırlık ve İskan Müdürü İbrahim Öz, Tapu ve Kadastro Denizli Bölge Müdürlüğüne,  Halil İbrahim Şimşek, Tapu ve Kadastro Antalya Bölge Müdürlüğüne,  Mürsel Necmi Akkoca, Tapu ve Kadastro Bursa Bölge Müdürlüğüne, Tapu ve Kadastro Samsun Bölge Müdürü Abdullah Burak Keser getirildi.

Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdür Yardımcılığına İlhami Türkay atandı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Mardin İl Müdürlüğüne,  Mehmet Salih Söğüt getirildi. Çay İşletmeleri Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına İmdat Sütlüoğlu atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret A. Ş.  Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdürrezzak Katırcıoğlu başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Orta Anadolu III üncü (Kızılcahamam) Bölge Müdürlüğüne İsmail Kara atandı.

Çevre ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne aynı yer Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uğur, Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Döndü Tatlıdil atandı.

Çevre ve Orman Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi ve Planlama Genel Müdür Yardımcılığına, Mehmet Mustafa Satılmış getirildi.

Adana Meteoroloji Bölge Müdürlüğüne Ahmet Kocaman, Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğüne Mehmet Çalar atandı.

Manisa İl Müftülüğüne,  Sakarya İl Müftüsü Sinan Cihan, Afyonkarahisar İl Müftülüğüne,  Muğla İl Müftüsü Mustafa Kaya, Amasya İl Müftülüğüne,  İstanbul Fatih İlçesi Müftüsü İsmail İpek atandı. Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü görevinden alındı. Öztürkçü'nün yerine İzmir Konak İlçesi Müftüsü Mehmet Şahin atandı. Bu arada, Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat da görevinden alındı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title