Haberler

Kamera Murat Çakır İstanbul Dha

12 kişilik grubuyla birlikte Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 16.30'da Amsterdam'dan İstanbul'a gelen Steven Seagal, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

12 kişilik grubuyla birlikte Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 16.30'da Amsterdam'dan İstanbul'a gelen Steven Seagal, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye'ye ikinci kez geldiğini ve yeniden burada olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Seagal, 'Geleneksel Türk müziğini çok seviyorum. Güzel insanlar, güzel müzik, güzel kültür 'dedi. Ünlü oyuncu, iftar yemeğine katılacak olması ile ilgili bir soru üzerine, bu tür organizasyonları desteklemeyi sevdiğini belirtti. Seagal, hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi.

Steven Segal, Moda'da bulunan Double Tree by Hilton Oteli'nde bu akşam iftar yemeğine katılacak. Konser günü düzenleyeceği basın toplantısının ardından, Beşiktaş Belediyesi'nin iftar çadırını ziyaret edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Steven Seagal Amsterdam Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title