Haberler

Kahramanmaraş Ak Partili Ünal, Geleneksel Çocuk Oyunları Oynadı

Ak Partili Ünal, geleneksel çocuk oyunları oynadı AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı'nda tahta arabaya bindi, misket ve kösküç oynadı.

Ak Partili Ünal, geleneksel çocuk oyunları oynadı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı'nda tahta arabaya bindi, misket ve kösküç oynadı.

Mahir Ünal, beraberinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve AK Parti milletvekili adaylarıyla Kahramanmaraş'ta Merkez Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Yavuzselim Mahallesi'ndeki 1800 metrekarelik alana yapılan ve içerisinde sülenke, kösküç, çivi, mendil kapmaca, sek sek ve tahta araba pistinden oluşan Geleneksel Çocuk Parkı'nı gezdi. Mahir Ünal, ceket ve kravatını çıkararak beraberindekilerle gezdiği parkta tahta arabaya bindi, misket ve kösküç oyunlarını oynadı.

Çocuklara ve ailelerine seslenen Mahir Ünal, ebeveynlerin çocuklarla oyun oynayarak güçlü bağ kurma imkanına kavuşma imkanı bulacaklarını söyledi. Ünal, çocuklara disiplin öğretilmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Anne ve babalar çocukluklarında oynadıkları oyunları çocuklarıyla oynarlarsa, hem kendi çocukluklarını yaşarlar, hem de çocuklarını daha iyi anlarlar. Kendi çocuğuyla çocukluğundaki bir oyunu oynayan bir baba ya da anne, hem çocuğuyla daha güçlü bağlar kurma imkanına kavuşur, hem de çocukluğuna dönerek çocukluğunu daha iyi anlar. Biz yetişkinler bazen sizi anlamıyoruz. Sizler de bizim sizi anlamadığımızı düşünüyorsunuz, haklısınız. Çünkü biz bazen size yetişkinmiş gibi düşünüyoruz. Halbuki sizler henüz daha büyüme çağında olan fidanlarsınız. Sevgiye, ilgiye, anlayışa, merhamete ihtiyacı olan ve bunu öncelikle annesinden, babasından alması gereken fidanlarsınız. İşte bu parkta çocuklar, annelerinden babalarından hak ettikleri ilgiliyi, sevgiyi, anlayışı ve birlikte oyun oynayarak ilişki kurabilmeyi daha rahat sağlayacaklar. Çocuklarımızın disiplin kazanmaları gerekiyor. Disiplin, baskı değildir. Disiplin, otoriterlik değildir. Disiplin, çocuğun kendi karakterine göre kendi sınırlarını inşa etmesidir. Mesela bir insanın randevusuna vaktinde gelmesi disiplindir. Bir insanın belli bir plan dahilinde dengeli beslenmesi bir disiplindir. Okuldan geldikten sonra vaktinde ödevleri yapmak disiplindir. Günde yarım saatten fazla televizyon, 45 dakikadan fazla bilgisayarın başında oturmamak bir disiplindir. Çocuklarımız ancak bu yaşlarda disiplini öğrenirler."

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ,(DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Sıtkı Güvenç Mahir Ünal Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title