Haberler

Kağızman Dibekkaya'da PKK'ya Ağır Darbe: 3 Terörist Öldürüldü

Güncelleme:

Kars'ın Kağızman ilçesinde Şehit Nurettin Öztürk'ün adı verilen hava operasyonunda 2, güvenlik güçleriyle çıkan çatışmada da 1 olmak üzere 3 PKK'lı terörist öldürüldü.

Kars'ın Kağızman ilçesi Dibekkaya'da Şehit J. Asb. Bçvş. Nurettin Öztürk-1 adı verilen operasyon kapsamında hava harekatında 2, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada da 1 olmak üzere 3 PKK'lı terörist öldürüldü.

SÖZDE MEZARLIĞA OPERASYON DÜZENLENDİ

Kars İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı PAMİT timleri tarafından, Dibekkaya köyü kırsalında (49900-36950) koordinatlarında bulunan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarına ait sözde mezarlığın çevre duvarları, bina çevresinde bulunan flama direkleri ile iki odalı binası (bina içerisinde sözde taziye odası olarak kullanılan bölümde bulunan masa ve sandalyeler, sözde müze tarzında kullanılan oda tarafında ise örgüte ait terörist kıyafetleri, flama, poster, fotoğraf ve afişler) patlayıcı madde kullanılarak tamamen imha edilirken, mezarlara ise dokunulmadı.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma PAMİT timlerinin Şehit J.Asb.Bçvş. Nurettin Öztürk-1 adı verilen operasyonunda icra ettikleri arama-tarama faaliyetleri sırasında sözde mezarlık bölgesinde 2 adet kazma, 1 adet balyoz, yaklaşık 150 metre uzunluğunda çift damarlı rulo halinde sarılı 3 grup kablo, 15 adet fünye, muhtelif yaşam ve yiyecek malzemesi, 6 adet EYP yapımında kullanılabileceği değerlendirilen tüp, 1 adet pil bloğu/batarya ve 18 adet pil ele geçirilmiş olup, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda ele geçen malzemeler imha edildi.

"3 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ, 2 TERÖRİST YARALANDI"

Öte yandan Çemçe-Madur bölgesinde icra edilen hava harekatında; 2 BTÖ mensubunun etkisiz hale getirildiği, BTÖ mensupları ile iki ayrı noktada sağlanan temas neticesinde ise 1 BTÖ mensubunun etkisiz hale getirildiği toplamda 3 BTÖ mensubunun etkisiz hale getirildiği, 2 BTÖ mensubunun ise yaralandığı bilgileri elde edilmiş olup, teyit çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Öztürk Kağızman Kars Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
title