Haberler

Kadın giyimde 2021 ilkbahar-yaz trendleri belli oldu

Güncelleme:

Kadın giyim markası Zühre, 2021 ilkbahar-yaz koleksiyonunu hazırladığını duyurdu.

Kadın giyim markası Zühre, 2021 ilkbahar-yaz koleksiyonunu hazırladığını duyurdu. Koleksiyonda, ferah kumaşlar, çizgililer, tunik ve bol pantolonlar yer alırken; öne çıkan renkler uçuk mavi, bej ve beyaz oldu.

Kadın giyim markası Zühre, 'Farkını Hisset' mottosu ile 2021 ilkbahar-yaz sezonunu açtığını ve koleksiyon hazırladığını duyurdu. Stili ile kendinden söz ettiren, özgüveni yüksek, fark yaratan kadınlara ithaf edilen bu koleksiyonda, ferah kumaşlar, açık renkler, çizgililer, tunik ve bol pantolonlar ve trençkotların yeni sezon gardırobunun en önemli detayları olduğu açıklandı. Yeni koleksiyonla gardıropları yeni mevsime hazırladığını duyuran marka tarafından yapılan açıklamada, "İlkbahar-yaz koleksiyon çekimini sonsuz sadelik ve minimalizmden ilham alarak Pamukkale travertenlerinde gerçekleştiren Zühre, bu sadeliği koleksiyon temasında net bir şekilde yansıtıyor" denildi.

SADE VE RAHAT FORMLAR ÖN PLANA ÇIKTI

Markanın tasarım ekibi tarafından yapılan açıklamada, "Koleksiyonda, denim başta olmak üzere teknik, ekolojik ve fonksiyonel kumaşlar ve yalın, akışkan, canlı, tropik desenler ön planda yer alırken, kesim olarak ise korunaklı siluetler ve rahat formlar tercih ediliyor. Bunun dışında, baharı ve yazı yansıtan sade renkler; uçuk maviler, bejler, beyazlar ve tiril tiril kumaşlarla gardıroplara bahar tazeliği getiriyor" ifadeleri yer aldı.

SPOR VE ŞIK GİYİM TARZINA UYGUN MODELLER YER ALIYOR

Koleksiyonda hem spor hem de klasik giyim tarzına uygun ürünlerin yer aldığına dair yapılan açıklamanın devamında, "Çalışan kadınlara rahat hissettirirken şıklıktan da ödün vermeyen takımlar, ceketler yeni aksesuar koleksiyonunda yer alan çanta ve eşarplarla tamamlanıyor. Gençlere de hitap eden koleksiyonda gömlekten tuniğe, pantolondan trençkotlara kadar geniş bir yelpaze sunuluyor" denildi.

KADIN EMEĞİNE DESTEK VERİLİYOR

Zühre, kurumsal sosyal sorumluluk projelerine de yeni sezonda hız verdiklerini ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) aracılığı ile üreten kadınlara da destek olduklarını duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kadınların kooperatifleşmesine ve kadın üreticileri sürdürülebilir satış süreci ile ekonomik gelir zincirinin içine dahil olmalarına imkan veren olan KEDV'e destek oluyoruz. Markadan mart ayı boyunca yapılan her alışverişte KEDV kadınlarının el emeği ile ürettiği cüzdanlar hediye ediliyor" ifadeleri yer aldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title