Haberler

Tramvayın altında kalarak can vermişti: Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da 4 yaşındaki torununu tramvayın altında kalmaktan son anda kurtaran 64 yaşındaki İlgün Kölege tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti. İlgün Kölege'nin tramvayın altında kaldığı kaza anı kameraya yansıdı.

8 Şubat günü İstanbul Kadıköy'de, 4 yaşındaki torunu Adem Ç. ile beraber cadde üzerinde yürüyen 64 yaşındaki İlgün Kölege, bir anda tramvay yoluna giren torunu Adem Ç.'yi iterek son anda tramvayın altında kalmaktan kurtardı. Torununu kurtaran Kölege tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti. O korkunç kaza anları anbean kayda geçti.

Tramvayın altında kalarak can vermişti: Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı

TORUNUNUN HAYATINI KURTARDI

Kölege'nin 4 yaşındaki torunu ise çevredekiler tarafından hemen korumaya alındı. Olayın şokuyla ne olduğunu anlamaya çalışan çocuğu sakinleştirmek için herkes seferber oldu. Olay yerine gelen ambulansla kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumu ise iyi.

TRAMVAY SÜRÜCÜSÜ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde çalışma yaptı. Konuyla ilgili çalışma başlatan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tramvay sürücüsü K.T.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli sürücü emniyetteki işlemlerinin ardından taksirle öldürme suçundan adliyeye sevk edildi.

Tramvayın altında kalarak can vermişti: Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı

SANİYE SANİYE KAZA ANI

Görüntülerde tramvay yoluna giren torununu iterek kurtaran babaannenin tramvayın altında kaldığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İtfaiye Güvenlik Adliye Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Aydin Yildiz:

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Buradan çocuklarını sokağa bırakanlara sesleniyorum siz insansanız İLGÜN HANIM NE.???

60
2
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Welled Canini Zoor Kurtarmis Oysa Kadin Yakalasa Anca Beraber Kannca Beraber Yolcusuydu

9
14
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Kendini feda etmiş resmen :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ??

22
1
yanıtYanıtla
Hayri :

Tramvay biraz hızlı gibi ama yayalarda nedense böyle bir acelecilik var caddelerde karşıdan karşıya geçicem diye bir panik bir koşturmaca nereye gidiyosun ne acelen olacak sokaktasın işte bir dakika sonra geç

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title