Haberler

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Güncelleme:

İstanbul'da siren çalarak acil hasta nakli yapan ambulansın önünü kesip durduran motosikletteki iki kişi, "Hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek ambulansın gitmesine izin vermedi. Ambulans şoförü ise çaresiz kalarak hastayı göstermek zorunda kaldı.

İstanbul Kadıköy'de hasta nakli yapan ambulansın önünü kesen iki kişi hastayı görmek istedi. Ambulans şoförü isehastayı göstermek zorunda kaldı. Trafik magandalarının o anları anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.

"AMBULANSTA HASTA OLDUĞUNA İNANMIYORUZ"

Bostancı yan yolda dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir belediyeye ait hasta nakil ambulansının önü motosikletli iki kişi tarafından kesildi. Siren çalarak hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan ambulans şoförü ile tartışmaya başlayan trafik magandaları "Biz bu ambulansta hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek içerde bulunan hastayı görmek istediler.

HASTAYI GÖRÜNCE İKNA OLUP UZAKLAŞTILAR

Bir türlü hareket edemeyen ambulans şoförü çaresiz kalarak aracın yan kapısını açarak içerde bulanan hastayı motosikletli iki kişiye göstermek zorunda kaldı. Hastayı gören iki şüpheli ikna olunca olay yerinden ayrıldı.

HASTAYI EN SONUNDA HASTANEYE KAVUŞTURDULAR

İki trafik magandasının kask takmaması da dikkat çeken bir diğer ayrıntı oldu. O anlar ambulans şoförü tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı. Ambulans trafik magandalarının ayrılmasının ardından hareket ederek hastayı hastaneye götürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kadıköy trafik Trafik Yaşam Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (133)

elazığ:

alın elinden motorunu verin 20 bin lira ceza iki ayda ambulans yıkama cezası kovit aşısından sonra millet iyice tırıttı

1824
6
yanıtYanıtla
SUNSET null:

mantıklı

yanıt611
yanıt4
Luca Brasi:

Çok mantıklı gerçekten tebrikler.

yanıt559
yanıt4
Osman Akman:

Covid aşısından sonra değil üstad, vatandaşımız daha önceden tırıtmıştı :)

yanıt496
yanıt9
Ne Demeli:

Yok be Demirhan bey Avrupa biz her türlü kıskanıyor öyle deme kızarlar...

yanıt99
yanıt38
faruk merttürk:

Bunu çocukken ya anası ya babası fena kandırmış olmalı. Yoksa böyle bir güvensizlik imkansız.

yanıt162
yanıt1
Erkan Can :

adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalılar ki cehaletleriyle insanlara daha fazla zararları dokunmasın

yanıt258
yanıt2
İnsan Doktoru:

Beyinleri yok ama yaşıyorlar. İlginç bir durum

1031
4
yanıtYanıtla
Erdal:

Bu yorumu yazan ellerinizden öpüyorum

yanıt159
yanıt2
Sezgin Sezgin:

O hasta ya beyin kanamasından hastanaye yetiştiriliyor olsaydı ne olacaktı?

yanıt37
yanıt0
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title