Haberler

Judo Takımından Şehit Ailesine Ziyaret

Judo takımından şehit ailesine ziyaretANKARA'nın Çubuk ilçesinde Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk Judo Takımı öğrencileri, Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen ve imha edilmeye çalışılırken patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Çam'nın ailesini ziyaret etti.

Judo takımından şehit ailesine ziyaret

ANKARA'nın Çubuk ilçesinde Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk Judo Takımı öğrencileri, Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen ve imha edilmeye çalışılırken patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Çam'nın ailesini ziyaret etti.

Ziyarete, Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Judo antrenörü Ahmet Koçyiğit ve 30'a yakın sporcu katıldı. Judo takımı sporcuları, 10 Mayıs'ta Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Ahmet Çam'ın Atatürk Mahallesi Şehit Mehmet Ata Caddesindeki baba evini ziyaret edip, şehit ailesine moral verdiler. Amaçlarının, şehit ailesine moral vermek ve yalnız olmadıklarını hatırlatmak için bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Koçyiğit, "Sporcular olarak şehidin ailesine başsağlığı dilemeye geldik. Şehitimize Allah rahmet eylesin. Eminiz ki mekanı cennet olur. İnşallah efendimize komşu olur. Bize de şefaat eder. Başımız sağ olsun" diye konuştu.

Şehidin annesi, eşi Emine Çam, kızları 12 yaşındaki Sema Nur, 8 yaşındaki Beyza ve 1 yaşındaki oğlu Ali Eymen'i kucaklayan sporcular, aileye Türk Bayrağı hediye etti. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diyerek ziyarette bulunan sporcular, tekbir getirerek evden ayrıldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Koçyiğit İpekyolu Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

title