Haberler

Jane Fonda’nın Evinde Yaşamak İster Misiniz?

Güncelleme:

Sotheby's ile Dünyanın Seçkin Mekanları Ayağınıza Geliyor

Oscar ödüllü dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Jane Fonda'nın evinde yaşamak istemez miydiniz? Fonda'nın Atlanta'daki bu iki katlı loft dairesi Sotheby's International Realty'nin portföyündeki sıradışı gayrimenkullerden sadece bir tanesi... Fonda'nın, iki kat boyunca yükselen cam cephesiyle, harika bir şehir manzarasına sahip dairesinin duvarlarını, ünlü sanatçı Andy Warhol'un eserleri süslüyor. 3 yatak odası ve 3 adet banyosu bulunan şehir merkezindeki daire, 1.950.000 dolar fiyatla yeni sahibini bekliyor. Dünya genelinde bu ve buna benzer birçok özel mekan, Turkey Sotheby's International Realty aracılığıyla, artık Türkiye'deki seçkin müşterilerin beğenisine de sunuluyor.

1976'da kurulan, dünyanın 44 ülkesinde 550'nin üzerinde ofisiyle lüks gayrimenkul satış ve danışmanlık hizmetleri veren Sotheby's International Realty, Hitay Yatırım Holding'in girişimiyle, Aralık 2010'dan bu yana, "Turkey Sotheby's International Realty" adıyla Türkiye'de de hizmet veriyor. Turkey Sotheby's International Realty, Türkiye'deki hizmetlerinin yanı sıra, dünyadaki ofisileri aracılığıyla, ülkemizde gayrimenkul satın almak isteyen yabancılarla, yurtdışında gayrimenkul sahibi olmak veya kiralamak isteyen Türklere, geniş bir fiyat yelpazesiyle, "kişiye özel" seçkin ve kaliteli seçenekler sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title