Haberler

İznik Belediyesi Sosyal Dengede 'TAVAN' Yaptı

Güncelleme:

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın 2016 ve 2017 Yılı için Sosyal Denge Zammını tavan'dan yaparak İznik Belediyesi bünyesinde çalışan 40 Memurun yüzü güldürdü.

İznik Belediyesi Bünyesinde çalışan 40 personeli ilgilendiren "Sosyal Denge Sözleşmesi" yasanın belirlediği 'Tavan' Üzerinden Başkan Sargın ile Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Alan arasında imzalandı.

İznik Belediye Başkanlığı Makamında gerçekleşen sözleşmeye İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Alan, Başkan Vekili İsmail Taş, Teşkilat Başkanı Cemal Kılıçoğlu, İznik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Asa, Bem-Bir-Sen İznik Temsilcisi Namık Nuri Sabancı, Bem-Bir-Sen İznik Temsilci Yardımcısı Metin Sargın katıldı.

2010 yılında referandum sonucu yapılan Anayasa değişikliğiyle kamu görevlilerine toplu sözleşme yapma hakkı tanınmasının ardından çalışanlarının ekonomik durumunu iyileştirme ve ücret dengesini sağlamak amacıyla; ilgili sendika ile imzayı atan İznik Belediyesi yasanın öngördüğü 'tavan' üzerinden sözleşmeyi imzaladı. İki yıllık olarak yapılan sözleşme de 2016 yılı için yaklaşık 650 TL olurken 2017 yılı için ise 750 TL olarak sosyal denge sözleşmesi gerçekleşti.

Başkan Sargın "En iyi şartları sağlamayı hedefliyoruz"

İznik'te hayata geçirdikleri projelerin büyük bir kısmının İlçe genelinde örnek gösterildiğini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Medeniyetlerin Başkenti İznik'e hizmet eden personelimiz üstün gayret sarf ederek çalışmalarını sürdürüyor. İznik'teki bu başarıda personelin heyecanlı ve özverili çalışması yatmaktadır. Başkan Sargın, "Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla da elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan bu düzenlemenin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Alan sözleşme sonrasında yaptığı açıklama da "Sosyal denge sözleşmesini tavandan veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a teşekkür ediyorum. Yeni sözleşmemizde memurlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın İsmail Taş Ali Alan İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title