Haberler

İzmir-Kocaoğlu, Ne Mutlu 98 Yıldır Süren Atatürk'ün İktidarına

İzmir-Kocaoğlu, Ne mutlu 98 yıldır süren Atatürk'ün iktidarınaKocaoğlu, Ne mutlu 98 yıldır süren Atatürk'ün iktidarınaİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkegül Kocaoğlu ile birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle belediye tarafından Kültürpark...

İzmir-Kocaoğlu, Ne mutlu 98 yıldır süren Atatürk'ün iktidarına

Kocaoğlu, Ne mutlu 98 yıldır süren Atatürk'ün iktidarına

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkegül Kocaoğlu ile birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle belediye tarafından Kültürpark alanında düzenlenen şenliğe katıldı. Burada konuşma yapan Başkan Kocaoğlu, Ulu Önderimizin yetiştirdiği, onun verdiği eğitimle dimdik ayakta durup, Cumhuriyetimizi koruyacağız. Ne mutlu Mustafa Kemal'e, ne mutlu onun silah arkadaşların. Ne mutlu 98 yıldır süren Atatürk'ün iktidarına dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark'ta düzenlenen şenliğe Başkan Aziz Kocaoğlu ve eşi Türkegül Kocaoğlu da katıldı, burada çocuklarla fotoğraf çektirdi. Daha sonra şenliğe katılan vatandaşlara seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu, dünyada hiçbir liderin çocuklara bayram armağan etmediğini, sadece Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı çocuklara hediye ettiğini ifade ederek, Atatürk, ulusun meclisini, demokrasinin doğuşunu, geleceğimize emanet etti. Hep birlikte Atamızın izinde yürüyüp ona layık olmaya çalışacağız diye konuştu. Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet korumak zorunda olduklarını kaydeden Aziz Kocaoğlu, şunları söyledi Atatürk'ün devrimlerini korumak zorundayız. Ulu Önderimizin çocuklara ve gençlere emanet ettiği bu ülkede bugün bizler varız. Yarın bayrağı gençlerimiz, çocuklarımız alacak.

CUMHURİYETİMİZİ YAŞATACAĞIZ

Çocukların iyi eğitim alması ve iyi yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Onları ne kadar iyi yetiştirirsek ne kadar ülkeye layık çocuklar olarak yetiştirirsek, geleceğimiz o kadar garanti olacak. Geleceğimiz o kadar aydınlık, mutlu olacak. Bütün karanlıklara karşı, biz çocuklarımızla, gençlerimizle ve Ulu Önderimizin yetiştirdiği, onun verdiği eğitimle dimdik ayakta durup, Cumhuriyetimizi koruyacağız. Ne mutlu Mustafa Kemal'e, ne mutlu onun silah arkadaşlarına ne mutlu 98 yıldır süren Atatürk'ün iktidarına. Hep birlikte daha güzelini daha iyisini yapmak üzere yolumuz açık olsun. Ülkemiz aydınlık olsun. Aklın ve bilimin rehberliğinde yapılan her iş er geç başarıya ulaşacaktır dedi. Türkegül Kocaoğlu da çocuklara Güzel günler göreceğiz, güneşli günler sözleri ile seslendi. Kocaoğlu çifti, konuşmaların ardından bir süre şenlik alanında dolaştı. Şenlikte belediye tarafından çocuklara ve yetişkinlere çikolata, su, dondurma dağıtıldı. Dağıtılan meşrubatlardan almak isteyenler, zaman zaman izdihama neden oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Türkegül Kocaoğlu Aziz Kocaoğlu 23 Nisan Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Bakmadan Geçme

Portekiz Finlandiya maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Portekiz Finlandiya maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti! Ölümcül Çarpışma filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Çarpışma filmi ne zaman, nerede çekildi? 4-5 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 4-5 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? AYM iptal kararları! Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği KHK maddeleri neler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title