Haberler

İşyerinin Kapısına Tekme Attığı İçin Bıçaklamış

Aksaray'da 25 yaşındaki Fatih Ölmez'i öldürdüğü iddia edilen işçi emeklisi 50 yaşındaki Mustafa C., güvenlik kameraları görüntülerinden yola çıkan polis tarafından yakalandı.

Aksaray'da geçen cuma günü bacağından bıçaklanıp, aşırı kan kaybı sonucu yaşamını yitiren 25 yaşındaki Fatih Ölmez'i öldürdüğü iddia edilen işçi emeklisi 50 yaşındaki Mustafa C., güvenlik kameraları görüntülerinden yola çıkan polis tarafından yakalandı. Suçunu itiraf eden C., Ölmez'i bir işyerinin kapısına tekme attığı için uyardığını ve bunun üzerine aralarında çıkan tartışma sonucu bıçakladığını söyledi.

Olay, 15 Temmuz Cuma günü saat 05. 10 sıralarında Büyük Bölcek Mahallesi'nde meydana geldi. Bir arkadaşının yanından ayrılıp evine gitmek üzere yola çıkan Fatih Ölmez, yolda tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklandı. Atar damarından bıçak darbesi aldığı için aşırı kan kaybından yaşamını yitiren Ölmez'in, tartıştıktan sonra seke seke koşarak geri dönmesinin bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıması üzerine görüntü kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin Mustafa C. olduğunu saptadı.

Polis tarafından dün akşam saatlerinde gözaltına alınan C., yapılan sorgulamasında suçunu itiraf etti. Sabah namazını kılmak için mahalledeki camiye gittiğini belirten Mustafa C. ifadesinde, "Camiye gittiğim sırada bir genç, bir işyerinin kapısına tekme atıyordu. Ben de yaptığının yanlış olduğunu belirtip, uyardım. Tepki gösterdi. Ardından çıkan tartışma sonucu benim üzerime saldırdı. Ben de bıçağımı çıkarıp savurduğumda bacağına isapet etti" dedi.

Sorgulamasının ardından bugün adliyeye sevk edilen C., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. - Aksaray

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title