Haberler

İşte 'How I Met Your Mohter' Sarı Şemsiyelkızı

-tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de oldukça fazla hayranı olan How I Met Your Mother Dizisi'nde 8 yıldır merakla beklenen annenin ilk görüntüsü yayınlandı.19 Eylül 2005'te Amerikan CBS kanalında yayınlanmaya başlanan dizi de Josh Radnor, Jason...

-tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de oldukça fazla hayranı olan How I Met Your Mother Dizisi'nde 8 yıldır merakla beklenen annenin ilk görüntüsü yayınlandı.

19 Eylül 2005'te Amerikan CBS kanalında yayınlanmaya başlanan dizi de Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris ve Alyson Hannigan oynuyor.

Yaratıcılığı ve yapımcılığını Carter Bays ve Craig Thomas'ın üstlendiği, durum komedisi türündeki televizyon dizisi olan How I Met Your Mother, 2030 yılında Ted Mosby'nin eşi ile nasıl tanıştığını çocuklarına anlatmasını konu alıyor. Dizide Bob Saget'in seslendirdiği Ted "Size annenizle nasıl tanıştığımı anlatacağım" demesiyle dizi 2005 yılına döner ve olaylar kurgusu başlar.

SARI ŞEMSİYELİ KIZ

Dizide 'Sarı şemsiyeli kız' olarak da anılan, dizinin baş karakateri Ted Mosby'nin evleneceği kadının ilk görüntüsü 8'inci sezon final bölümünde yayınlandı. Çeşitli bölümlerde sadece kullandığı sarı şemsiye görünen annenin kim olacağı merakla bekleniyordu. Sezon finalinde sarı şemsiyeli kızın bilet gişesinden bilet alma sahnesi yayınlandı. Dizinin final sezonu olacak 9'uncu sezonda Mosby ile annenin nasıl tanıştığının ve ilişkilerinin ilerleyişinin işlenmesi bekleniyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

How I Met Your Mother Türkiye Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title