Haberler

İstanbul Üniversitesi Rektörü kaldığı oteli, okulun resmi sitesinden şikayet etti! Tepki yağınca sildiler

Güncelleme:

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar, Şeb-i Arus için gittikleri Konya'daki bir otelde odayla ilgili sorun yaşayınca konuyla ilgili üniversitenin sitesinden bir açıklama yayınlattırdı. Bu durum tepki çekince açıklama siteden kaldırıldı.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar, Konya'da rezervasyon yaptığı otelin kendisini ve ailesini mağdur ettiğini iddia ederek üniversitenin resmi internet sitesinden bir yazı yayınlattı. Rektör, gelen tepkilerden sonra duyuruyu siteden kaldırttı.

RESMİ SİTEDEN ŞİKAYET ETTİLER

Zülfikar'ın yayınlattığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: ".... Otel zincirinin Konya Otelinde maalesef 17.12.2023 tarihinde hiç de hoş olmayan ve büyük üzüntü duyduğumuz bir hadise vuku bulmuştur… Önceden oda rezervasyonu yapıldığı ve konaklamayla beraber varış ile ilgili tüm detayları bildirildiği halde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar ve ailesi sabahın erken saatlerinden akşam 17:00'ye kadar bekletilerek mağdur edilmiştir. Ancak akşam saatlerinde 'geçici oda' verilebilmiştir.

Bu durumu 'Konya'nın en yoğun günü' açıklaması ile geçiştirmek ise kabul edilemez bir açıklamadır… Profesyonelce hizmet veren marka otellerin başarısı ve misafir ağırlama farkları zaten bu tür yoğun ve dolu zamanlardaki planlama ve maharetleri ile belli olur… Otelin sahibinden ve Genel Müdürlüğünden kuru bir özürden ziyade misafir memnuniyeti çerçevesinde tedbir almalarını ve bu hatayı Rektörümüz nezdinde telafi edecek bir tutum sergilemelerini beklediğimizi duyururuz..."

İstanbul Üniversitesi Rektörü kaldığı oteli beğenmeyince, resmi siteden açıklama yaptırdı! Tepki yağınca sildiler

TEPKİ YAĞINCA SİLDİLER

Üniversitenin resmi sayfasından yapılan şikayet, sosyal medyada büyük tepki çekti. Daha sonra gelen tepkiler nedeniyle açıklama siteden kaldırıldı, X'teki paylaşım da silindi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

İstanbul Üniversitesi Bülent Zülfikar Konya Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Arman Usa:

Adam hakli, oda tutacanda aksama kadar bekleyecen, saat 11 checkin saatidir

16
104
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Adamin hakli olmasi, Universite imkanlarini kendi bireysel sikayetleri icin kullanmasini gerektirmiyor. Universite kendi mali degil.

yanıt167
yanıt3
Sktgdn:

Onun haklı olması okulun sitesinden şikayet etmesini gerektirmiyor, okul şahsi kullanıma açık değildir

117
2
yanıtYanıtla
ilhan:

Otelin ayıbı, rektörün suçu mu? Okulu temsilen de gitse, şahsende gitse otelin kusuru var,

12
76
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

havanta yaşadıkları yetmiyormuş gibi bir de memnun kalmıyorlar!

73
4
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

otel parasını üniversite ödesin, bir de yok bekledik yok şöyle oldu yok böyle oldu, ne güzel dünya be

55
0
yanıtYanıtla
Kahraman Guraras:

Musluman ulkeler muslumanligi kayip etmiş.ruhu değişmiş ayri bir guruh olmuş bu ulkede adalet yok bunlar çoban dahi olamaz kibirliler ulkeyi yiyorlar

37
1
yanıtYanıtla
EMEKLİASKER:

Uluslararası bir kabuldür ki ; otellerde check-in saat : 14.00 check-out saat : 12.00 olarak belirlenmiştir. Dünyanın neresine giderseniz gidiniz bu kabul böyledir. Check-in saat olan 14.00'dan sonra odaya girişiniz mümkün olmadıysa otelin shorta düşmesi söz konusu olabilir. İnsanlar otel ve hizmet kültüründen bi-haber yaşadıkları için bu tür kavramsal düzenleme ve işleyişten haberdar değiller... Bu 'HABER'in de ne denli haber niteliği var orası da ayrı bir konu tabi...

32
4
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Sende universite kulturunden bi-haber oldugun icin anlayamiyorsun. Otel sikayetini universite imkanlarini kullanarak yapmasi gerekmiyor. Universite egitim kurumu, cimer veya sikayet sitesi degil.

yanıt43
yanıt1
Poyraz:

Hz. Ömerin ra kendi mumu ile devletin mumu şuurunu herkese kazandırmadıkca bunlar yaşanır

33
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title