Haberler

İstanbul Üniversitesi'nin kapıları halka açıldı! Kampüsten ilk görüntüler geldi

Güncelleme:

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'duvarsız üniversite' tanımını belirlediklerini söylemiş ve kampüsün halka açık hale geldiğini duyurmuştu. Alınan karar tartışmalara neden olurken, bugün üniversite öğrencilerinin paylaştığı fotoğraflarda dışarıdan kampüse giren vatandaşların amfide ders çalışanları izledikleri görüldü.

Rektör Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar'ın 'duvarsız üniversite' tanımını belirlediklerini duyurmasının ardından Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından olan İstanbul Üniversitesi'nin kapıları ziyaretçilere açıldı.

YERLEŞKELER HAFTA İÇİ ZİYARETE AÇIK OLACAK

Üniversitenin bir simgesi haline gelen Beyazıt kampüsünün yanı sıra Laleli, Horhor, Avcılar, Çapa, Şişli, Kadıköy, Bahçeköy, Bakırköy ve Büyükçekmece'de bulunan yerleşkeleri de hafta içi sabah 08.30'dan akşam 17.00'ye kadar ziyarete açık olacak.

İstanbul Üniversitesi'nin kapıları halka açıldı! Kampüsten ilk görüntüler geldi

AMFİDE DERS ÇALIŞAN ÖĞRENCİLERİ İZLEDİLER

Karar güvenlik açığı yaratabileceği iddiasıyla tartışmalara neden olurken, halka açılan İstanbul Üniversitesi amfilerinden ilk görüntüler de geldi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda kampüslere giren vatandaşların amfide ders çalışan öğrencileri izlediği anlar yer aldı.

İstanbul Üniversitesi'nin kapıları halka açıldı! Kampüsten ilk görüntüler geldi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İstanbul Üniversitesi Bülent Zülfikar Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

Hsn:

Saçmasapan bir karar,insanlarda bir garip ya öğrenciler ders çalışıyor işte nesini izliyorsunuz fındık fıstık atmak yasak ta yazın tam olsun...

870
22
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

adamların gözü sanki şiddete uğramış mağdurlar gibi veya gizli görevdeki ajanlar gibi bantlanmış esrarengiz bir olay varmış gibi hava verilmiş

yanıt223
yanıt11
Nesrin Akdoğan:

Gezenlerin hangi kesim olduğunu tahmin etmek zor değil

yanıt117
yanıt22
haksız mıyım:

bence bu rektörün de evi halka açılsın. üniversitede derse giren millet, hocanın evinde de nereye isterse girsin. ne var yani, o haksa bu da hak

681
26
yanıtYanıtla
nihat :

Haksız mıyım. Rektörün evinden önce siz kendi evinizi bir açın sunuç çok hoşonuza giderse .başkalarına da tavsiye edersiniz.

yanıt11
yanıt71
TT:

Bu ne yahu, turist kafilesi de gezdirirler yakında...

470
7
yanıtYanıtla
Uğur Mir Sezgin:

Çok saçma bir görüntü ve karar, orası bir eğitim kurumu, şarlatan yuvası değil, adam amfide öğrencilerin arasında geziyor :(((((

441
11
yanıtYanıtla
Said FARUK:

Niye bu kadar saçma bir ülke oluyoruz... Bu baştaki insanlar neyle seçiliyor çok merak ediyorum !!

353
13
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

inşaat şantiyesini izler gibi saf saf bakılmaz ki ! Girebilmek için ilk önce beyin gerekli

318
6
yanıtYanıtla
Fatih :

bu kararı veren kişinin odasınında halka açık olması gerekli. gidelim sabahtan akşama kadar odasında takılalım.

317
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title