Haberler

Aile içi tartışma faciaya dönüştü: Anne ve ağabey öldü, baba ve kız kardeş ağır yaralı

Güncelleme:

İstanbul'da bir evde çıkan tartışma sırasında silahına sarılan Yusuf Fırat, aile bireylerine kurşun yağdırıp kendisini de yaraladı. Olayda anne Sabiha ile ağabey Bilal Fırat öldü, baba Murat ile kardeş Zehra Fırat ise ağır yaralandı.

İstanbul Sancaktepe'de ailesiyle tartışan bir kişi, silahla annesi ve ağabeyini öldürdü, babası ile kız kardeşini de ağır yaraladı.

Veysel Karani Mahallesi Hidayet Sokak'ta bulunan evde, aile arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma yaşandı. Evden silah sesleri gelmesi ve komşuların durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silah seslerinin duyulduğu eve giren polis ekipleri, ailenin oğlu Yusuf Fırat'ın aile bireylerine silahla ateş ettikten sonra kendisi de vurduğunu ve yaralandığını belirledi.

2 ÖLÜ, 2 YARALI VAR

Ekipler, olayda anne Sabiha, ağabey Bilal Fırat'ın öldüğünü, baba Murat ile kardeş Zehra Fırat'ın ise ağır yaralandığını tespit etti. Ağır yaralanan şüpheli ile baba ve kız kardeşi, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Aile içi tartışma faciaya dönüştü: Anne ve ağabey öldü, baba ve kız kardeş ağır yaralı

ACILI YAKINLARI FENALAŞTI

Durumu öğrenen Fırat ailesinin yakınları ile komşuları evin önüne gelirken, bazılarının fenalaştığı gözlendi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin tamamlanmasının ardından cenazeler, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bilal Fırat İstanbul Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Ferhat Uras:

Toplumsal psikoloji konusu ilgililer ve yetkililer tarafından ciddi şekilde ele alınıp, somut adımlar atılmalı. Gençlere sahip çıkılmalı, gençlerin değerli oldukları kendilerine hissettirilmeli.

32
6
yanıtYanıtla
Şehmus Enes:

Rabbimi bilen kendini bilir Rabbini bilmeyen kendini bilmez O sebeple dinimizi öğrenmek ve yaşamak gerekir tüm sorunların çözümü ancak bu şekilde gerçekleşir başka türlüsü zandan öteye gitmez

yanıt61
yanıt7
Özer Doğan:

sebebi ne olursa olsun Anne Baba ve kardeşlere kurşun sıkan insan olamaz

19
1
yanıtYanıtla
İnanç Akçay:

Eğitim sistemi değişmeden aile yapıları düzelmez her gün birbirini kesiyor millet. Avrupa'daki izleyince turk haberlerini her yerde katliam vahşet

17
1
yanıtYanıtla
Mahmut Karataş:

madde bağımlılığının sonuçları bunlar. yazık ne hale geldi güzel ülkemiz

9
0
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Allah korkusu olmayandan her şey beklenir. Ana babasını da öldürür kendini de öldürür.

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title