Haberler

25 Aralık Soruşturmasında Yasin El Kadı ve Oğlu İfade Verdi

Güncelleme:

25 Aralık soruşturması kapsamında, Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile görüntülenen iş adamı Yasin El Kadı ve oğlu Muaz Kadı ifade verdi.

Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. maddesiyle görevli İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince yürütülen 25 Aralık soruşturması kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile görüntülenen iş adamı Yasin El Kadı ve oğlu Muaz Kadı ifade verdi.

4 SAVCIYA İFADE VERDİ

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına avukatlarıyla 21 Şubat'ta gelen Yasin El Kadı'nın burada soruşturmayı yürüten TMK 10. maddesiyle görevli savcılar İsmail Uçar, Fuzuli Aydoğdu, İrfan Fidan ve Murat Çağlak'a ifade verdiği öğrenildi. 

OĞLU DA İFADE VERDİ

Yasin El Kadı'nın oğlu Muaz Kadı'nın ise dün adliyeye avukatlarıyla gelerek soruşturmayı yürüten savcılara ifade verdiği belirtildi. Bu arada soruşturma kapsamında savcılığın, bugüne kadar 45 kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.


 

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan İstanbul El Kadı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

muratmlurat@gmail.com:

jandarma ve polis devreye girip recepi ve ekibini bu gece toplamalı tüm türkiyede... büyüklerimiz bunun planların nıçoktan yapmışlardır! hırsız recep imralıya konacak.

77
36
yanıtYanıtla
insaniin@gmx.de:

insallah

yanıt0
yanıt0
ÖZGÜR AKbilinmior_54@hotmail.com:

HİNT KINASI AL YANINA KARDESIM. BAKIŞ AÇNIZ OKADAR DAR PENCEREDENKİ İKİ DAKIKADA TAYYIP ERDOGANI BU ULKENIN BASBAKANINI ALDIN İMRALIYA KOYDUN ZİHNİYETİNE DOKUNDURSUNLAR SENIN :) ARKADAŞ BAK BI SES KAYDINDA TAYYİP ANKARADA DIYORLAR ADAM O SAATTE KONYADA AÇILIŞ YAPIYORDU HANI BU ADAM MILLETE HİZMET YAPIYOR FARKINDAYSAN GERÇİ SİZ GÖRMUYORSUNUZ BAK BI INTERNETTEN TAYYIP 17 ARALIKTA KONYADA AÇILIŞTA CANLI KONUSMA YAPIYORMU YAPMIYORMU BIDE SAATLEREDE BAK TAMAM

yanıt0
yanıt0
memodurnayusuf@hotmail.com:

o recep diyen saygısızlar....o recebin tırnağı olamazsınız..onun vermiş olduğu hizmetlerden faydalanıyor...ve buralara özgürce fikirlerinizi yazıyorsunuz...kıymetini bilin ..yoksa kaosta siz yaşayacağınızımı zannediyorsunuz...bakın ukraynaya bakın mısıra...öyle konuşun..yapılan hizmetler için de kendisinden teşekkür edin..biz biz türk miletiyiz...

23
70
yanıtYanıtla
alo babacigimsahinsami@rocketmail.com:

Memo musun Nesin sen ne cahil kalmissin öyle,sanki erdogan sundugu hizmetleri cebindeki paraylan sunuyor..

yanıt0
yanıt0
ÖZGÜR AKbilinmior_54@hotmail.com:

MÜKEMMEL BİR YÖNETICI BU ŞAKLABAN CHP OLMASA ULKEMIZ ÇOK DAHA CABUK ILERLEYECEK AMA ALLAH BELALALARINI VERIR INSALLAH TERBIYESIZLER. SES KAYDIYMIS GELIN BENDE YAPAYIM SIZE SIZIN SESINIZI ÇOK MU ZOR. SES KAYDINDA TAYYİP ANKARADA DENIYOR ADAM O TARIHTE KONYADA AÇILIŞ YAPIYOR.

yanıt0
yanıt0
İSİMSİZasdfg_12@windowslive.com:

EGEMENLIK KAYISSIRIZ SARTSIZ MILLETIN DEGILDIR YA SONRA MILEETTINDIR DIYOR ACIN BAKIN BUDAMI YALAN DAHA NEDIYEYIM ?

yanıt0
yanıt0
ÜLKÜTURANsevecen__1907@hotmail.com:

ulan ne adamlarsınız be başbakan bi yerlerinizi istese vereceksiniz mübarek adamı peygamber ilan ettiniz sonra müslümanlıktan bahsediyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?

yanıt0
yanıt0
YETERRhercaim44@hotmail.com:

Hadi ordan...

yanıt0
yanıt0
selimselim@gmail.com:

tayyipin hırsız savcıları olmasın sakın!

59
29
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title