Haberler

İstanbul Kartal'da Kuyumcu Soygunu

Güncelleme:

Kuyumcunun bitişiğindeki iş yerinden içeri giren hırsızlar, 1 buçuk milyon lira değerinde altın çaldı.

Kartal'da bir kuyumcunun bitişiğindeki işyerinden içeri giren hırsızlar, güvenlik alarmını ve güvenlik kamerasını etkisiz hale getirerek kasada bulunan 1 buçuk milyon lira değerindeki altını çaldı.

DUVARI DELDİLER

Orhantepe Mahallesi Çınar Caddesi 22 numaradaki pasaja gelen soyguncular, havalandırma penceresinden içeri girdi. Daha sonra pasajda bulunan kuyumcu dükkanına yönelen şahıslar, duvarı delerek içeri girdi. Ardından şahıslar, güvenlik kameraları ile alarm sistemlerini etkisiz hale getirdi.

1.5 MİLYON LİRA İLE KAYIPLARA KARIŞTILAR

Küçük kasayı matkapla delen soyguncular, büyük kasanın anahtarına ulaştı. Büyük kasadaki yaklaşık 1,5 milyon lira değerindeki altınları alan şahıslar kayıplara karıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, parmak izi incelemesi yaptı.

DÜKKAN SAHİBİNDEN İLK AÇIKLAMA

Kuyumcu dükkanının sahibi İsmail Küçükali, “Dükkanın arka bölümünde bulunan iş hanının havalandırma penceresinden girerek dükkanın duvarını kırmışlar. Yaklaşık 1,5 milyon liralık altını alıp kaçmışlar.” diyerek olayı anlattı.

Pasaj esnafı da, soyguncuların önce pasaja, ardından da kuyumcu dükkanına girdiğini söyledi. Polisin olay yerindeki inceleme ekipleri sürüyor.


 

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Kartal Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

hakhaso596@hotmail.com:

İt ürer tayyip baba yürür yürü be tayyip

47
17
yanıtYanıtla
MEHDİmehmetmehdi63@hotmail.com:

AKP YE DİL UZATMA CÜRRETİNİ GÖSTEREN AYMAZLAR, BU GÜN EVİNİZDE RAHAT UYUYABİLİYOSNIZ AKP SAYESNDEDİR,AKP ÖNCESİNİ ANIMSYN, DEVLETİN BAŞINDAKİLER 24 TANE BANKAYI BİR GECEDE BUHAR ETTİLER,ERTESİ GÜNÜ KARAOĞLAN (ECEVİT) AĞLAYARAK ÜLKE İFLAS ETMİŞTİR, DEDİ,AKABİNDE DOLAR 2 KATINA ÇIKIP ONLARCA İŞ ADAMI İNTİHAR ETTİ,HIRSIZLK ÖYLE HALE GELDİKİ DUVARLARA İLAN ASMAYA BAŞLAMIŞTI GİRİLMEDİK EV KALMAYACAK DİYE.... BEHEY CEHALET ŞİMDİ KIYASLAYIN DA KÖR OLAN GÖZLERİNİZ AÇILSIN...

38
15
yanıtYanıtla
ihsanasd@hotmail.com:

ulan embesil akp dönemindemi hırsızlık çoğaldı yoksa öncesimi daha çoktu düşüncesiz velet yeni ergenleri kovun şurdan

yanıt0
yanıt0
hakhaso596@hotmail.com:

ulan herşeyi tayyip babaya atın yenilen güleşci güleşe doymaz sandıga gömdük Sizi yine gömececegiz ey gömülenler

42
7
yanıtYanıtla
Erdalkutup_2465@hotmail.com:

Biraz beyin olsa bu lafları yazmazdın. Ülkede fakirlik diz boyu, hırsızlık oranları artmış durumda, ülke ikiye bölünmüş, sen hala sandığa gömdük. Sgk işsizden bile para alıyor. Halkın çoğu borçlu. Emeklilik yaşı 60. Hastaneye gidiyorsun sağlam adamı ameliyata alıyorlar. Doktor ilaç yazdı eczanede yok. Bir sürü ilaç yurt dışından getiriliyor. Ssk karşılamıyor. Bu ülkede paran yoksa sana öl diyorlar resmen. kiralar 600 tl askeri ücret 800 tl.

yanıt0
yanıt0
serkanserkanbasol@hotmail.com:

Helal olsun aga yaptınmı işde böyle büyük yapacanki rahat edesin zaten hırsızlıgın cezası yok 3 ay yat sonra çıkarsın benimde böyle bir niyetim var ama nasıl elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum :)

45
3
yanıtYanıtla
HALDUNMKS@KK.COM:

35 AKPLİ BU YORUMU BEĞENMİŞ :)))

yanıt0
yanıt0
ayyyaş çapulcumehmetmehdi63@hotmail.com:

haldun AYYAŞIN ÇAPULCULARI beğenmiş dicektin, galiba yani kessiiinnn....

yanıt0
yanıt0
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

altinlari buyuk ihtimale eritip blok halinde yurdisinda satacaklar eritmenin sebebi altinin nerden geldigini gizlemek yakalansalar bile polis altinin nereden geldigini bilemezler sucu bu kuyumcuya geri balayamazlar yurdisinda buyuk kara altin piyasasi var 1 hafta icinde satarlar

39
2
yanıtYanıtla
HIRSIZLAR REZAYA VERİN ALTINIMKS@KK.COM:

OLMADI ZATEN REZA SARRAF HALLEDER O İŞİ ELİNE GEÇEN BU PARA DA 2 SAAT PARASI YAPAR DİĞER BAKANLARA SAAT ALIVERİR :))))

yanıt0
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title