Haberler

Tarihi Topkapı Surları'nda erkek cesedi bulundu! Olay yerindeki suç aleti dehşete düşürdü

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te tarihi Topkapı Surları'nın dibinde vatandaşlar bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri cansız bedenin yanında bir de el yapımı kesici alet buldu. Ekipler, ceset üzerinde izler olduğunu da tespit etti.

İstanbul Fatih'te tarihi Topkapı Surları'nın dibinde bir erkek cesedi gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cesedin bulunduğu yerin yakınında bulunan el yapımı kesici alet polis ekipleri tarafından delil torbasına konuldu.

KESİCİ ALET CESEDİN YANINDA BULUNDU

Fatih Ulubatlı Hasan Kavşağı mevkiinde bulunan Tarihi Topkapı Surları'nda vatandaşlar erkek cesedi buldu. Vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler olay yerine gelerek çalışma başlattı. Cesedin bulunduğu yerin yakınında bulunan kesici alet polis ekipleri tarafından delil torbasına konuldu. Kesici aletin el yapımı olması dehşete düşürdü. Polis ve sağlık ekipleri, ceset üzerinde izler olduğunu tespit etti. Olay yerinde çalışmalar devam ediyor.

Tarihi Topkapı Surlarında erkek cesedi bulundu

Tarihi Topkapı Surlarında erkek cesedi bulundu

Tarihi Topkapı Surlarında erkek cesedi bulundu

Tarihi Topkapı Surlarında erkek cesedi bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Fatih Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title