Haberler

İstanbul'da skandal olay! Fırıncı, ekmek almaya gelen AK Partili çocuğa hakaretler edip satış yapmadı

Güncelleme:

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir fırıncı esnafı, ekmek almaya gelen küçük çocuğa AK Partili olduğu için hakaretler savurup satış yapmadı. Yaşananlara tepki göstermek için fırına giden çocuğun yakınları bıçaklı tehdide maruz kaldı. Fırınla ilgili inceleme başlatıldığını söyleyen Abdurrahman Dursun, "Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret etmek kimsenin haddine değildir." dedi.

Seçim sonuçlarının ardından İstanbul'da skandal bir olay yaşandı. Sultangazi'de bir esnafın ekmek almaya gelen AK Partili çocuğa söyledikleri pes dedirtti.

"KÖPEKLERE EKMEK SATMIYORUZ"

Küçük çocuğa AK Partili olduğu için ekmek satmayan esnaf, bununla da yetinmeyip hakaretler savurdu. Esnaf, "Köpeklere ekmek satmıyoruz" diyerek küçük çocuğu geri çevirdi.

BIÇAK ÇEKTİ

Olaya tepki göstermek için fırına giden çocuğun yakınları, esnafa tepki gösterdi. Esnaf o anlarda geri adım atmayıp, çocuğa ve yakınlarına bıçak çekerek dükkandan kovdu.

BELEDİYE İNCELEME BAŞLATTI

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, fırınla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi. Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret etmek kimsenin haddine değildir. İlçemizde yaşanan olay sonrasında mevzubahis işletmeyle ilgili inceleme başlatılmıştır." ifadesini kullandı. Yapılan inceleme sonucunda, ruhsata aykırılıklar tespit edildiğini aktaran Dursun, şunları kaydetti: "Bu çerçevede tutanak tutulmuştur. Tutanağa istinaden yarın itibarıyla gerekli cezai işlemlere devam edilecektir."

İstanbul'da skandal olay! Fırıncı, ekmek almaya gelen AK Partili çocuğa hakaretler edip satış yapmadı

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Abdurrahman Dursun Sultangazi İnceleme İstanbul Fırıncı Ekmek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

AYBERK ÜNLÜ:

Allah size bin yıl daha geçse fırsat vermeyecek sonsuza kadar da iktidar olamayacaksiniz bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir kin bu nasıl bir ayrımcılık bıçak çekmek nedir

91
35
yanıtYanıtla
pederpan:

aklımdakileri yazamıyorum ama gerçekten yazık. neyse belediyemiz gerekeni yapmıştır. adam öldürmeye teşebbüsten de dava açılmalı. bıçakla adamın üzerine yürüyor kayıtlarda.

73
23
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Şiddetin her türlüsüne karşıyım fırıncı en ağır şekilde ceza almalı.. ama bu şiddet AKP lilere olunca sesiniz çıkıyor. Seçim günü CHP li milletvekiline saldırı yapıldı, seçim sonrası İYİ PARTİ li o biri bıçaklanarak öldürüldü ama tepki yok.

31
15
yanıtYanıtla
Serkan Aydemir:

bir de başa gelse bu zihniyet sonuç ne olur

32
12
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Haddinin bildirildiği haberleri görmek istiyoruz. Tşk.

2
2
yanıtYanıtla
Mehmet Ben:

bu tür eşeklerin demokrasi den ne anladıklarını çok merak ediyorum

0
0
yanıtYanıtla
BAŞKOMSER ZEKİ:

Haşırtttt...

0
0
yanıtYanıtla
Bekir Coban:

Yaziklar olsun.

0
0
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

saçmalığa bak ak partili çocuk ne yarın biride çıkıp deseki chpli bebek

0
0
yanıtYanıtla
Battal Gazi:

Savcılığı göreve davet ediyorum, avukatlar devreye girin ve bu fırıncı müsveddesine haddini bildirin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title