Haberler

Yankesicilik yaparken yakalanınca "Bomba var" diye bağırdı, pazarda ortalık karıştı

Güncelleme:

İstanbul Bakırköy Halk Pazarı'nda yankesicilik yaptığı iddia edilen bir şüpheli, vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheli, kurtulmak için "Bomba var" diye bağırınca panik oluştu.

İstanbul'da, semt pazarında yankesicilik yaparken yakalanan ve kurtulmak için "Bomba var" diye bağıran şüpheli gözaltına alındı.

Ramazan Bayramı nedeniyle alışveriş yapanların yoğunluk oluşturduğu Bakırköy Halk Pazarı'nda yankesicilik yaptığı iddia edilen bir şüpheli, vatandaşlar tarafından yakalandı. Zanlının, kurtulmak için pazar yerinde "Bomba var" diye bağırmasının ardından alışveriş için gelen vatandaşlar panikle çıkış kapılarına doğru yöneldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yankesicilik yaparken yakalanınca 'Bomba var' diye bağırdı, pazarda ortalık karıştı

"BİBER GAZI SIKTI, HERKES KAÇIŞMAYA BAŞLADI"

Pazarda esnaflık yapan görgü tanığı, hırsızlık yaparken yakalanan bir kişinin biber gazı sıktığını ve daha sonra "Bomba var" diye bağırdığını kaydederek, "Sonra herkes kaçıyor. Biz burada sakinleştirmeye çalıştık ama herkes kaçtı. Sonra yukarıda yakaladılar. Belediye zabıta ekipleri, polis yakaladı. Şu anda problem yok. Herkes alışverişini yapıyor." ifadelerini kullandı.

Yankesicilik yaparken yakalanınca 'Bomba var' diye bağırdı, pazarda ortalık karıştı

Yankesicilik yaparken yakalanınca 'Bomba var' diye bağırdı, pazarda ortalık karıştı

Yankesicilik yaparken yakalanınca 'Bomba var' diye bağırdı, pazarda ortalık karıştı

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Güvenlik İstanbul Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Narter Nart:

bunu falakaya yatırır mısınız.. Ve meşe kullanın...

306
2
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Narter Nart haberi okudum, birebir aynı şey geldi aklıma; ama meşe kısmını düşünemedim ben, sen daha yaratıcıymışsın. Güzel demişsin.

yanıt120
yanıt1
Erdal Altinova:

gözaltına alındı adli şart cart curt serberst bırakıldı

yanıt121
yanıt5
TC Abdullah Güneş:

vericen odunu buna ni yerini kırcan bıda yapimi.

yanıt63
yanıt2
Hek Tor:

Peki o yüzsüzün yüzünü(!) niye göstermiyorlar ki, esnaf onun çehresini beynine kazısın da bir dahaki sefere gördüğünde ödünden kan alsınlar...

yanıt47
yanıt1
gunay yanug:

100 tane suçları vardır. akşama kalmaz serbestler. hükümetin adalet sistemi böyle

86
7
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Hükumetler oy ile gelip ,oy ile giderler....Hükumeti kanunu olmaz...Devletin kanunu olur.. T.C Devletinin Ceza Kanunları İtalya'dan kopyalayarak alınmıştır.

yanıt10
yanıt1
Gökmen Öztürk:

TOPLUM İÇERİSİNE SALMAYIN ARTIK ve ayrıca halkı galeyena getirip İZDİHAM OLUŞTURMAKTAN 10 sene çakacaksın ki BAŞKALARINA ÖRNEK TEŞKİL ETMESİN , koca yürekli hakimlerimize yalvarıyorum artık YETER

84
0
yanıtYanıtla
mahmut süt:

insanlar çok sorumsuz Allah islah etsin

78
2
yanıtYanıtla
Janoo Jsnoo:

Normalde herkes birer kahraman özelikle sosyal medya üzerinde herkes korkusuz ölüme meydan okurlar iş ciddiye gelince sadece bomba ismi duyulduguna birbirini ezerler can tatlıdır burda atip tutanlara bakmayın korkak insanlar sosyal medyada kahramanlik yaparlar

25
8
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title