Haberler

İstanbul'da yılbaşı gecesi bazı metro ve tramvay hatları 24 saat hizmet verecek

Güncelleme:

İstanbul'da yılbaşı gecesi bazı metro, tramvay ve füniküler hatları gece saatlerinde de çalışacak. Seferler sabah saatlerine kadar devam edecek ve kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için ücretsiz olacak.

Metro İstanbul, yılbaşı gecesi bazı metro, tramvay ve füniküler hatlarının gece saatlerinde de çalışacağını duyurdu.

İSTANBUL'DA YILBAŞI GECESİ METRO, TRAMVAY VE FÜNİKÜLER SEFERLERİ UZATILDI

Metro İstanbul, kentte yılbaşı gecesinde bazı metro, tramvay ve füniküler hatlarının gece saatlerinde de çalışacağını açıkladı.

İŞTE 24 SAAT DEVAM EDECEK SEFERLER

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece seferlerimiz M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü, M7 Yıldız-Mahmutbey, M8 Bostancı-Dudullu/Parseller, M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatlarımızda sabah seferleri başlayana kadar devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

İstanbul'da yılbaşı gecesi metro ve tramvay hatları 24 saat hizmet verecek

SEFERLER KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ İSTANBULKART'I OLANLAR İÇİN ÜCRETSİZ

T1 Kabataş-Bağcılar, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam, T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları ile F1 Taksim-Kabataş, F4 Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatlarında ise seferlerin saat 02.00'ye kadar uzatıldığı kaydedilen açıklamada, "1 Ocak günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için seferlerimiz ücretsizdir." bilgisi paylaşıldı.

İstanbul'da Metro ve Tramvay Hatları Yılbaşı Gecesi Uzatıldı

Kaynak: AA / Güncel

İstanbulkart İstanbul Yılbaşı Ulaşım Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title