Haberler

HÜDA PAR'ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmasına Akşener'den ilk yorum

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Kadını sahiplendirmekten bahsediyorlar. Hayvan mıyız biz? Sahiplendirilen kadın ya bu ne demek? Şimdi küfredeceğim, dangalak diyeyim hadi. Seni sahiplendirelim? Öyle bir adamsın demek ki? Böyle bir durum olabilir mi?" sözlerinden dolayı HÜDA PAR'ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla ilgili "Evet, bir suç duyurusu. Yani, o benim için şeref madalyasıdır" ifadelerini kullandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Çekmeköy'de bir fabrikayı ziyaret etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akşener, HÜDA PAR'ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmasına da değindi. Akşener, konuyla ilgili yöneltilen bir soruya, "Evet, bir suç duyurusu. Yani, o benim için şeref madalyasıdır" yanıtını verdi.

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

Akşener katıldığı bir televizyon programında HÜDA PAR Genel Başkanı için "Kadını sahiplendirmekten bahsediyorlar. Hayvan mıyız biz? Sahiplendirilen kadın ya bu ne demek? Şimdi küfredeceğim, dangalak diyeyim hadi. Seni sahiplendirelim? Öyle bir adamsın demek ki? Böyle bir durum olabilir mi?" ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU - ÖZDAĞ GÖRÜŞMESİ

Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki görüşmeler ve mutabakat metnine de değinen Akşener, "Hayır daha gelmedi. Henüz gelmedi. Şimdi her ikisi o mutabakat metninin üzerinde fikirlerini muhtemelen birleştirdikten sonra, diğer Genel Başkanlara da iletilecektir muhtemelen. Dolayısıyla bir bilgim yok. Çünkü ben görüyorsunuz çalışıyorum. Geldiği zaman fikrimi söylerim ama tekrar söylüyorum; Sayın Özdağ'ın sığınmacılar konusunda, işte 4 madde konusunda anayasanın değiştirilemez 4 maddesi konusunda, 66 madde konusunda Millet İttifakı'nın mensuplarının, bileşenlerinin, paydaşlarının bir itirazı yok. Zaten bizim parlamenter sisteme geçiş konusundaki mutabakat metnimizde de böyle bir durum yok. Dolayısıyla uzlaşacaklarına eminim" ifadelerini kullandı. Akşener, Deva Partisi ve Gelecek Partisi'nin itirazı olduğu söylentisiyle ilgili soruya ise, "Onları bilmiyorum. Gerçekten bilgim yok. Yani beraberiz ya, beraber geziyoruz yani, fırsat yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Blackened:

Sayın Akşener o açıklamada kadına sahip çıkmak vurgusu vardı, tabi niyetler halis olmadığı ve anlamak istediğiniz gibi yorum yaptığınız için her zamanki gibi çamura yattiniz

210
115
yanıtYanıtla
kaan yazıcı:

haala yanlis anlasim anlamam kit biraz özürdilerim demiyorda şeref madalyası diyor yazik

216
96
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Zaten kendisine Şehitlerimizin akrabalarına küfür edenleri sahiplenme madalyası verilmişti. Sıra diğer madalyalarda

137
53
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title