Haberler

İsrail, insansız hava aracıyla yolda yürüyen 4 sivili bombaladı

Güncelleme:

İsrail ordusu Gazze Şeridi'nde insansız hava aracıyla izlediği 4 sivili bombaladı. Vahşet görüntüleri izleyenlerin kanını dondurdu.

Katar merkezli Al Jazeera kanalı, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde 4 Filistinli sivilin insansız hava araçları (İHA) ile bombalandığını gösteren görüntüleri yayımladı. Görüntülerde, İsrail tanklarının yerle bir ettiği bölgede, yıkıntılar arasında evlerini veya geriye kalanları aramak için yürüyen genç erkeklerin katledildiği görüldü.

SİLAHSIZ SİVİLLER İHA İLE BOMBALANDI

İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarını 166 gündür şiddetini artırarak sürdürüyor. Han Yunus'un Sikke bölgesinde şubat ayı başlarında İsrail İHA'larından çekildiği aktarılan görüntülerde, Filistinli 4 sivilin yürüyüşlerinin izlendiği kısa bir sürenin ardından birkaç bomba ile ayrı ayrı hedef alındıkları yer alıyor. Dört sivilin silah taşımadığı ve herhangi bir tehlike oluşturmadığı da görüntülerden açıkça anlaşılıyor.

İsrail, insansız hava aracıyla yolda yürüyen 4 sivili bombaladı

"SİVİLLERİ VAHŞİCE PARÇALARA AYIRMAMASI KRİZİN BOYUTUNU GÖSTERİYOR"

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden söz konusu görüntülerin paylaşılmasını ardından yazılı açıklama yapıldı.
Açıklamada, "İşgal ordusunun, 4 sivil genci İHA ile bombalaması, vahşice katletmesi ve parçalara ayırması, işgalin yaşadığı derin krizin boyutunu gösteriyor. Bu suçu en güçlü şekilde kınıyoruz." denildi.

İsrail, insansız hava aracıyla yolda yürüyen 4 sivili bombaladı

"İŞGALE SİLAH SAĞLAYANLAR KATLİAMDAN SORUMLU"

Filistinli sivillere yönelik bu suçlarının üst üste altı ay boyunca devam etmesinden ABD yönetimi, uluslararası toplum ve İsrail'in tamamen sorumlu tutulduğu belirtilen açıklamada, "Filistin halkımızdaki sivillere, çocuklara ve kadınlara yönelik işlenen bu katliamda işgale çeşitli silahlar sağlayan ülkeleri de sorumlu tutuyoruz." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca, tüm ülkelere ve uluslararası topluma, İsrail'in Gazze'ye yönelik soykırım mahiyetinde olan bu saldırılarını kınamaları ve saldırıların durdurulması için İsrail'e baskı yapmaları çağrısında bulunuldu.

İsrail, insansız hava aracıyla yolda yürüyen 4 sivili bombaladı

CAN KAYBI 32 BİN KİŞİYE YAKLAŞTI

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bini çocuk, 9 bin 220'si kadın olmak üzere 31 bin 988 Filistinli öldürüldü, 74 bin 188 kişi yaralandı. Alıkonulan binlerce Filistinli ise İsrail'e götürülerek sorgulanıyor. Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Gazze Savaş ve Çatışma İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (84)

BUĞRA EMRECİKSİN:

İsrail bir terör devletidir ve yok edilmelidir. Sonucu, bedeli her ne olursa olsun İsrail bugün yok edilmez ise elbet bir gün Türkiye'ye saldıracaktır çünkü İsrail'in vaat edilmiş topraklar adı altında Türkiye'nin Güneydoğusunda gözü, planları ve emelleri var.

1565
36
yanıtYanıtla
Misafir:

Pkk nın doğu ve özellikle güneydoğuda (Sözde Vadedilmiş topraklarda) İsraile hizmet ettiği açık ve aşikar degilmi.. PKK neden özellikle sözde vadedilmiş toprakları parçalayarak ayırmak istiyor.

yanıt365
yanıt34
bülent iyigün:

buğra ne kadar haklı olsanda israil yok edilmez çünkü tüm dünya ödlek olmuş korkak olmuş bunu yapacak ülkenin liderinde ALLAH,a gerçek manada iman etmiş ALLAH,ın yardımından endişe etmeyen biri olması lazım küçücük çocuklar vahşice katlediliyor fakat liderler sadece konuşmakla yetiniyor...

yanıt272
yanıt13
Musa Kaya:

Hakan Celik, sende en luks mobilya en luks telefon kullancam, millete hava aticam diye kredi kartina abanmasaydin, paran yoksa yok aklini kullansaydin suc atmak kolay degilmi :)

yanıt17
yanıt14
sade vatandaş:

israile müslüman kardeşlerimize yaptıklarına karşıtepki olarak iktidar iskenderundan israile giden gemilerin sefer sayısını artırsın

yanıt25
yanıt10
erge_nekon:

Emrecikcik ilk kez doğru bir şey yazmışsın,bundan sonra adam olacan gibime geliyor

yanıt6
yanıt7
BUĞRA EMRECİKSİN:

erge_nekon: Kardeş ben genellikle hep doğru şeyler söylerim ama söylediğim her doğru bir çok kişinin işine gelmez. ;)

yanıt78
yanıt3
CAN:

ewet dogru ve pkk ya destek veren partilerde bahsettiğiniz projeye değirmene su taşıyor malesef demokrasi ve çagdaşlık kamufılajı adı altındada bütün gençlerin beynini yıkayıp duruyorlar umarım herşey geç olmadan uyanır bu duruma dur deriz yoksa 50 yıl sonra çocuklarımızda filistin gibi topraklarından edilecekler

yanıt0
yanıt0
Hasan KÜÇÜK:

eee olacağı o sen gazzede şöyle yaparız böyle yaparız diye bağırıp çağıracan sonrada hiçbi halt etmeyip oturacan sonrada yok israilin orda gözü varmış burda yokmuş dicen israli savunan radar sistemleri bizim ülkemizde israile çalışıyor yalanmı eğer o radarlar israilinse kimse kusura bakmasın o topraklarda israilindir istediği gibi hak iddia eder boş konuşuyorsunuz

yanıt0
yanıt0
cabbar ağırbasar:

Gerçekten İslam inanışına sahip insanlar olsaydı İsrail haritadan silinmişti. İsrail'le en büyük ticareti yapan da biziz. Her türlü araştirin görün. En çok bizden mal alıyorlar

440
12
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title