Haberler

İslam Berksan Kültür Merkezi'nde 11 Kasım'da Ali Bulaç Söyleşisi

Güncelleme:

Postmodern Kaosta Kıble Arayışı söyleşisiyle Ali Bulaç insan, varlık ve hayatın anlamını yeniden düşündürecek.

İslam Berksan Kültür Merkezi'nin (İBKM) her ay farklı bir konu ve konuğa yer verilen söyleşilerinde Kasım ayında gazeteci, yazar, sosyolog ve ilahiyatçı Ali Bulaç'ı ağırlanacak. Bugüne kadar pek çok kitaba imza atan Zaman Gazetesi Köşe Yazarı Ali Bulaç, 11 Kasım Pazartesi akşamı saat 19.30'da, İBKM Konferans Salonu'nda sevenleriyle bir araya gelecek. Bulaç'ın yeni kitabı "Postmodern Kaosta Kıble Arayışı"ndan yola çıkılacak söyleşide; insan, varlık ve hayatın anlamı üzerine yeniden düşünmeye, Mevlana'dan Yunus'a İslam ve kalp dengesinin izini sürmeye hazır olun. Söyleşiye ücretsiz olarak katılmak mümkün.

İnsanın Özgürlük Arayışı adlı eseriyle 1988 yılında Türkiye Yazarlar Birliği'nin "Fikir Ödülü"ne layık görülen Ali Bulaç'ı misafir etmenin heyecanını yaşadıklarını belirten İBKM Müdürü Ömer Kılıç, "Ali Bulaç, Postmodern Kaosta Kıble Arayışı isimli yeni kitabıyla insan ruhunun özgürleşmesi için gereken dinamiklerin şifrelerini çözmeyi hedefliyor. Bu kitap çerçevesinde gerçekleştireceğimiz söyleşiyle düşünce dünyamızı zenginleştirme fırsatı bulacağımızı düşünüyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Bulaç Berksan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title