Haberler

ADANA-İŞE GİTMEK İÇİN BİNDİĞİ OTOMOBİLİNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI, AĞIR YARALANDI

Güncelleme:

ADANA'da işe gitmek için evinden çıkıp, otomobiline binen Murat Kurt, yanına gelen motosikletli 2 şüphelinin silahlı saldırısında ağır yaralandı.

ADANA'da işe gitmek için evinden çıkıp, otomobiline binen Murat Kurt, yanına gelen motosikletli 2 şüphelinin silahlı saldırısında ağır yaralandı. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 08.30 sıralarında Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah evinden çıkan Murat Kurt, otomobiline bindiği sırada motosikletli 2 şüpheli yanına geldi. Şüphelilerden biri Kurt'un otomobiline binip, tabancayla ateş açtı. Göğsüne 2, bacaklarına da 3 mermi isabet eden Kurt ağır yaralandı, şüpheliler ise motosikletle olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Kurt, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Kurt'un hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Kurt Adana Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title