Haberler

İş Adamı Kandaşoğlu'ndan Van'a çifte müjde

Güncelleme:

Van'ın önde gelen iş insanlarından Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Kurban Bayramı öncesinde Van'a çifte müjde verdi.

Van'ın önde gelen iş insanlarından Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Kurban Bayramı öncesinde Van'a çifte müjde verdi.

Van'ın tanıtım noktasında yetersiz olduğunu ifade eden Kandaşoğlu, kentin özellikle sahada olan ve birleştirici rol oynayan iyi bir ekibe ihtiyacı olduğunu söyledi. Yıllardır tek amacının Van'a ve Van halkına hizmet etmek olduğunu vurgulayan Kandaşoğlu, "İlimize her anlamda hizmet edecek, kentin önde gelen esnaf ve tüccarlarından oluşan yeni bir oluşum başlatıyoruz. Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) adı altında ilimizin iş adamları ile bir araya gelecek ve ilimizin kalkınması için aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. VATSO derneğimizin kamuoyuna tanıtımı noktasında yarın kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geleceğiz. İnanıyorum ki, derneğimiz öncülüğünde ilimize daha iyi hizmet edecek, daha iyi işler yapacağız" dedi.

Van'ı ulusal anlamda tanıtmak için kentte bir televizyon kuracaklarının da müjdesini veren Başkan Kandaşoğlu, "Geçmiş yıllarda kurduğumuz televizyonu, siyasi bir takım nedenlerden dolayı yanlış bir kararla devrettik. Bunun acısını çok çektim. Bir türlü bunu kabullenemedim. Bu anlamda inşallah en yakın zamanda ulusal yayın yapacak bir televizyon kanalı açıyoruz. Bu da Van'a ikinci bir müjdemiz olacak. Bu ile nasıl katma değer sağlarız, işsiz gençlerimize nasıl istihdam sağlarız diye gece gündüz çalışıyoruz. Ben bu kapsamda yaklaşan Kurban Bayramı'nın başta ilimize, bölgemize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zahir Kandaşoğlu Kurban Bayramı Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title