Haberler

İnönü Belediyesi Yol Yapım ve Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Eskişehir İnönü Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İstiklal ve Karayel Caddelerinde yapılan çalışmaların ilk etabı tamamlandı ve yol kullanıma açıldı. İkinci etap çalışmaları ise kısa sürede tamamlanacak. İlçe sakinleri, yapılan asfalt çalışmaları sonrası ulaşımın daha rahat ve konforlu olduğu için Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür etti.

Eskişehir İnönü Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından İstiklal ve Karayel Caddesinde sürdürülen sıcak asfalt yol yapım çalışmalarının ilk etabı olan İstiklal Caddesinde asfalt yol yapım çalışmaları tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı. Yaklaşık 500 metre uzunluğunda olan ve 2 gün sürdürülen çalışmaların ardından kullanıma açılan yol ilçe sakinleri tarafından sıkça kullanılmaya başlandı. İnönü Belediye Başkanlığı tarafından sürdürülen asfalt yol yapım çalışmalarının 2. Etabı olan Karayel Caddesindeki çalışmalarda kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

İlçe genelinde ve İstiklal Caddesinde tamamlanan asfalt çalışmaları sonrası ulaşımın daha rahat ve konforlu olmasından memnuniyet duyan ilçe sakinleri İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Bozkurt Eskişehir Bozkurt İnönü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title