Haberler

İnegölspor'dan Çifte İmza

Spor Toto 2. Lig'de yer alan İnegölspor yapılan kongrenin ardından transferde ilk imzaları bugün attırdı.

Spor Toto 2. Lig'de yer alan İnegölspor yapılan kongrenin ardından transferde ilk imzaları bugün attırdı.

Geçtiğimiz yıllarda İnegölspor'da teknik menajer ve teknik direktör olarak görev yapan İsmail Güldüren ile takım kaptanı Kemal düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imzayı attılar. İsmail Güldüren önümüzdeki sezon İnegölspor'da Sportif Direktör olarak görev yapacak.

HIZLI BAŞLADILAR

İmza töreninde konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, "Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. İlk olarak İsmail Güldüren ile sportif direktör olarak anlaştık. Kendisi uzun yıllar İnegölspor'da görev yaptı. Kendisiyle anlaştığımız için mutluyuz. Diğer çalışmalarımızı da hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

İSKELETİ BOZMAYACAĞIZ

İsmail Güldüren ise yönetim kuruluna teşekkür ederek, "Ben İnegöl'ün yetiştirdiği ve İnegölspor'u sahiplenen bir futbol adamı olarak yeniden kendi kulübüme geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu yıl istediğimiz hedeflere ulaşacağız. İyi bir takım kurup üst lige çıkmak istiyoruz. İskelet kadromuzu koruyup önümüzdeki sezon sıkıntı yaşamak istemiyoruz" İfadelerini kullandı.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Güldüren İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title