Haberler

İnditex Grup Daha Geniş Satış Alanındai

Inditex Grup yeni mağazaları ile daha geniş satış alanlarında hizmet vermeye başlıyor.

Inditex markalarının değişen büyüme stratejisi doğrultusunda, yeni mağazalar daha geniş satış alanlarına sahip olacak. Bu kapsamda 15 Ocak'ta renovasyona girmeye hazırlanan Zara Bağdat Mağazasının 3. katında yer alan Zara Home ise başka bir adreste hizmet vermeye devam edecek.

Inditex Markalarının, (Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Uterqüe, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius ve Oysho) değişen büyüme stratejisi ile, yeni mağazaları eskisine göre daha geniş satış alanına sahip olmaya başlıyor. Değişen strateji doğrultusunda renovasyona girecek olan Zara Bağdat Mağazasının 3. katında bulunan Zara Home kapanıyor ve yerini Zara'ya bırakıyor.

Renovasyon sonunda tüm bina Zara olarak hizmet sunmaya devam edecek.

15 Ocak'ta başlayacak olan renovasyon çalışmalarının, Nisan 2012 ortasında bitmesi planlanıyor. Renovasyon nedeniyle kapanan ve 13 mağazasıyla hizmet veren Zara Home Markası ise, mağaza arayışları sonrası yeni adresinde hizmet vererek Türkiye'de büyümeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bağdat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title