Haberler

İller Bankasında Devir Teslim Töreni

İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Fuat Gedik'ten devralan Feramuz Üstün, köyleri daha sağlıklı, çevreye daha duyarlı bir hale getirmenin, öncelikli hedefleri olduğunu söyledi.

İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Fuat Gedik'ten devralan Feramuz Üstün, köyleri daha sağlıklı, çevreye daha duyarlı bir hale getirmenin, öncelikli hedefleri olduğunu söyledi.

Fuat Gedik, İller Bankasında gerçekleşen törenle Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Feramuz Üstün'e devretti. Törende konuşan Gedik, "İki yıl görevde bulundum. Daha önce Halkbank'ta teftiş kurulunda müfettiş ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundum. İki yılda İller Bankası camiasını tanıdık. Feramuz Bey çıtayı daha da ileriye götürecek. Gönül rahatlığıyla görevi teslim ediyorum. Allah utandırmasın." dedi.

Hizmetlerinden dolayı Fuat Gedik'e teşekkür eden ve tecrübelerinden her zaman yararlanacağını dile getiren Üstün, daha sonra memleketi Gümüşhane'de yapılan el dokuması Türk bayrağını, Gedik'e hediye etti.

Üstün, görevi teslim aldıktan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu göreve kendisini layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya teşekkür etti.

24. Dönem Gümüşhane Milletvekili olduğunu hatırlatan Üstün, milletvekili olmadan önce de İller Bankasında görev yaptığını anımsattı. Üstün, "Çok güzel hizmetlerde bulundum. Ülkemizi geliştirme vizyonuna uygun bir şekilde, biz de burada, sorumluluk alanımızda o katkıyı fazlasıyla vermek için gayret edeceğiz." diye konuştu.

İller Bankasının, köylerin, beldelerin alt ve üstyapılarıyla ile ilgili çok etkin bir kurum olduğuna işaret eden Üstün, "Gerek bankacılık gerek teknik yönü ve gerekse personel açısından çok iyi bir kurum. İnşallah güzel hizmetleri ekibimizle birlikte yapacağız. Bizi buraya layık gören Sayın Bakanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah güvenlerini boşa çıkarmayacağız." ifadelerini kullandı.

Milletvekilliği yaptığı dönemde de vatandaşın taleplerini ve sıkıntılarını yakından takip etme fırsatı bulduğunu anlatan Üstün, şunları kaydetti:

"Biraz daha hızlı, çözüm odaklı çalışma gayreti içerisinde olmayı hedefliyorum. İller Bankasını, vatandaşı çok daha iyi anlayan, muhataplarını çok daha yakından takip eden bir kurum haline getirmek için mücadele edeceğiz. Köylerimizde ve şehirlerimizde, şehirleşme de bize ait, Türk mimarisine ait bir görüntünün oluşması için katkı sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle altyapıyla, kanalizasyonlarla ilgili eksiklerimizin olduğu yerleri bir an önce bitirmek, bütün köylerimizi daha sağlıklı, çevreye daha duyarlı, yaşanabilecek bir hale getirmek, öncelikli hedefimiz bunlar olacak."

2008-2011 yıllarında İller Bankasında Yönetim Kurulu üyeliği ve Denetim Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Üstün, 2011 genel seçimlerinde Gümüşhane'den milletvekili seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

İller Bankası Feramuz Üstün Fuat Gedik Gümüşhane Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title